Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Just redid my resume, what do you all think?

20 Apr 2009   #11
swarfega

Windows 7 Professional 64-bit
 
 

I think two pages maximum is accepted these days.
My System SpecsSystem Spec
20 Apr 2009   #12
jimbo45

Linux CENTOS 7 / various Windows OS'es and servers
 
 

Well without wanting to be the "5th player in a String quartet" I'd at least suggest your link works before posting it.

I'm not sure what type of job you are after but assuming it's something to do with WEB etc then your users really shouldn't see (image attached) this type of B/S.

I'd recommend something more profitable like Gas fitting, Plumbing or working on Oil / Gas rigs -- much better paid and fairly recession proof.

Cheers

jimbo


Attached Thumbnails
Just redid my resume, what do you all think?-resume.png  
My System SpecsSystem Spec
20 Apr 2009   #13
Bryce

Vista Ultimate x64, Windows 7 RC 7100
 
 

You're the first person who has seen that. The main site works and the resume links work fine for me. I'll go check on the server and see what the problem might be. Thanks for pointing that out though.

Should be working, tested it after I cleared cache on my end and had a few others I know test it to. They all see it. Try again and let me know if it's still doing it.
My System SpecsSystem Spec
.

20 Apr 2009   #14
jimbo45

Linux CENTOS 7 / various Windows OS'es and servers
 
 

Hi there
More info that might be helpful

I'm running W7 X-64 build 7077.

Incidentally I tried on another machine running Linux SUSE 11.1 with the Konqueror (KDE desktop - a Linux GUI amongst others) web browser -- link logged on OK.

Maybe it's a prob with build 7077 and IE8 (X-64).

(Download the PDF file works fine on W7 with opening it manually in PDF reader 9.1 but it shouldn't work like that.)

Cheers
jimbo.
My System SpecsSystem Spec
20 Apr 2009   #15
Bryce

Vista Ultimate x64, Windows 7 RC 7100
 
 

Everything works fine in XP/Vista, which is pretty much what the general public uses so it should be fine. I tested it in IE8 on build 7077 x64 and it worked fine for me. But thanks, I'll keep an eye out for that error if it happens to me or anyone else.
My System SpecsSystem Spec
20 Apr 2009   #16
z3r010

 

/brutal employer mode on

I note you have all these php and web skills, I've looked at your website linked from your resume and it's crap, I also note after reading the site that you admit to being lazy.

Sorry but you've not got the Job.
My System SpecsSystem Spec
20 Apr 2009   #17
Bryce

Vista Ultimate x64, Windows 7 RC 7100
 
 

I know, I'm revamping the site. I've just used a basic Indexhibit cms while I work on the real site.

I really should change the lazy part and all.

EDIT: And I really didn't know I was gonna put my resume up there til now, so yea gotta hurry up and get the real site up.
My System SpecsSystem Spec
20 Apr 2009   #18
jimbo45

Linux CENTOS 7 / various Windows OS'es and servers
 
 

Hi there
I haven't read the Resume or whatever yet.

But to quote from a popular TV program in the UK

"You're Fired".

Cheers
jimbo
My System SpecsSystem Spec
20 Apr 2009   #19
Romulinx2

Win7 Ultimate x64 on Desktop / Win7 Ultimate x86 on laptop / Win7 x86 Starter on Netbook
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by z3r010 View Post
/brutal employer mode on

I note you have all these php and web skills, I've looked at your website linked from your resume and it's crap, I also note after reading the site that you admit to being lazy.

Sorry but you've not got the Job.
Sorry Bryce, but it is useless! The pics (expand too large) and the comment about the messy cables make it even worse.
If I was looking to hire someone then this would really put me off hiring you.

I am self employed as some of us here are, and you have to get noticed and show what you can do.
My System SpecsSystem Spec
20 Apr 2009   #20
Bryce

Vista Ultimate x64, Windows 7 RC 7100
 
 

I know. I'm self-employed to. Video Editor =)

Like I said, the site was like a placeholder and wasn't really meant to hold my resume. I'm re-doing it now and it should be up end of this week.
My System SpecsSystem Spec
Reply

Thread Tools


Similar help and support threads
Thread Forum
S3 resume not working
I have a win7 64 with 890GX Pro3 MB and GTS-450 video card. I built this computer a few months ago and resume was always slow and now does not work at all. I have updated BIOS, motherboard, OS, USB 3.0 and Logitech mouse. Application logs don’t reveal anything but performance logs show a bunch of...
Performance & Maintenance
Resume problem
So I've been searching for a solution to this one for a while, and many people seem to have similar issues, but with subtle differences. For me, the are occasions when I can't get windows to resume. Basically, it seems like 3 out of 4 times I can bring the computer from sleep or hibernation...
General Discussion
How to resume from hib?
Hello. I managed to liberate some disk space by replacing heavy software. I got now lots of space (on x25-m 80GB) for hiber.sys. So I enabled hibernation. I can't resume. Resume = reboot slower than normal. Session restored though. Reboot is triggered by power button (dedicated hibernate trigger...
Hardware & Devices
Sometimes won't resume from Sleep
Hello all, I'm dumbfounded on this one. Here's what I know... I have Win7 Home Premium, and am using it on a Media Center PC. When I put the PC to sleep, sometimes it will wake up properly, sometimes it won't. When it does not wake up from sleep...I have to manually press the power button...
BSOD Help and Support
Sluggish Everything After Resume
My Windows 7 64 bit installation is an upgrade from Vista. Recently, when I log on after being away for a few hours -- sleep? -- the PC runs everything slugglish. If I click anything in the browser -- Chrome, Firefox, or IE, I get the constantly spinning wheel cursor. The OS is running, but...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:06.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App