Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: So who is using Chrome?

05 May 2009   #51
ikilledkenny

Windows 7 Professional, Windows Longhorn 4074
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by swarfega View Post
sorry, not having that on here
You might be impressed by how such a crappy company () can make a really good browser.

EDIT: NOTE: They're not crappy, it's just that they're not Microsoft.
My System SpecsSystem Spec
05 May 2009   #52
darkassain

Windows 7 Ult x64(x2), HomePrem x32(x4), Server 08 (+VM), 08 R2 (VM) , SuSe 11.2 (VM), XP 32 (VM)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ikilledkenny View Post
You might be impressed by how such a crappy company () can make a really good browser.

EDIT: NOTE: They're not crappy, it's just that they're not Microsoft.

well like all of google products this was still supposed to be in beta
and i look at it and to me its still in beta....
like most people said the sole reason why it went gold is because OEM would not bundle beta software...
My System SpecsSystem Spec
05 May 2009   #53
Airbot

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

I think he's referring to Apples Safari browser there DA. :)
My System SpecsSystem Spec
.

05 May 2009   #54
darkassain

Windows 7 Ult x64(x2), HomePrem x32(x4), Server 08 (+VM), 08 R2 (VM) , SuSe 11.2 (VM), XP 32 (VM)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by airbot View Post
i think he's referring to apples safari browser there da. :)
i see...
my comment on google still stands...:)
but safari is sure as heck chew memory (even more that chrome...:))
My System SpecsSystem Spec
06 May 2009   #55
edinchez

Windows 7
 
 

I tried chrome, but I didnt like it that much, so I got back to FF
My System SpecsSystem Spec
06 May 2009   #56
kayzee

Dual booting Vista & 7 Ultimate
 
 

No images from Photobucket show up on Chrome anymore! I've googled, and I'm not the only one... but there doesn't seem to be a fix for it yet any ideas!?
My System SpecsSystem Spec
06 May 2009   #57
swarfega

Windows 7 Professional 64-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Airbot View Post
I think he's referring to Apples Safari browser there DA. :)

yep I was. Tried it but dont like it.
My System SpecsSystem Spec
06 May 2009   #58
Uber Philf

W7 RTM Ultimate x64
 
 

yeah same here, safari aint my thang, chrome aint too bad but ill stick to FF thanks

Enzo.
My System SpecsSystem Spec
06 May 2009   #59
RST101

Windows 7 Ultimate x64.
 
 

Same here, no apple product/software comes near my computer. I also use chrome and only chrome, brilliant browser imo.
My System SpecsSystem Spec
06 May 2009   #60
Uber Philf

W7 RTM Ultimate x64
 
 

^^ LOL

I only use iTunes because i own an Ipod, and because it can arrange my music neatly :)

Enzo.
My System SpecsSystem Spec
Reply

Thread Tools


Similar help and support threads
Thread Forum
Chrome Unable to Save Webpages How to uninstall & reinstall chrome?
I having a google chrome lately. Whenever I wanted to save a webpage written in HTML,Asp,Php, etc. I will not be able to save it. For example, a 82Kb HTML webpage will save to 4Kb then it stop forever.If I press retry, it will download and save without problem. It's not the ISP connection as the...
Browsers & Mail
BSOD when using Chrome the past 2 days, also Chrome Tab crashing
Hi there, I've been consistently getting BSODs on startup and when using Chrome over the past 2 days. Every other time I load a new chrome tab (be it Youtube, Facebook, etc), the tab crashes. It says 'Aw Snap!'. Then after a while of using Chrome on the computer , I get a BSOD. I've...
BSOD Help and Support
Getting chrome has stopped working popups but chrome still runs fine
I'm getting a pop up that tells me chrome has stopped working when I start up chrome. Then I get more of these pop ups as I browse the web. The pop up tells me chrome has stopped working when it actually hasn't. Anyone know how to fix this?
Browsers & Mail
Google Chrome v8 developer build hints at future of Chrome OS
more
News


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:10.
Twitter Facebook Google+