Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Can't get into the Forum index page.

09 Jun 2010   #11
LADYPINKtomato1

Windows 8 - 64-bit
 
 

Mitchell I had that same problem tonite.. the 1st try I failed to tic the cookies listed..
Then I did tic them.. cleared only part of mine.. I'm persistant..
I gave it another try.. after I had to long -in again..
the 2nd try It cleared them all out.... had to Sign-in a gain.. then back here.
Hope you can get them cleared out tonite
Sweet dreams
My System SpecsSystem Spec
10 Jun 2010   #12
mitchell65

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by LADYPINKtomato1 View Post
Mitchell I had that same problem tonite.. the 1st try I failed to tic the cookies listed..
Then I did tic them.. cleared only part of mine.. I'm persistant..
I gave it another try.. after I had to long -in again..
the 2nd try It cleared them all out.... had to Sign-in a gain.. then back here.
Hope you can get them cleared out tonite
Sweet dreams
HI ML
Thank you I am now all clear and up and running. Weird that another member should get this unusual problem at the same time!!!!
I will delve further when time permits.
My System SpecsSystem Spec
12 Jun 2010   #13
LADYPINKtomato1

Windows 8 - 64-bit
 
 

Mitchell thanks.. I had to use my laptop.. when this desktop - XP was in the shop.. everytme I came in I had to keep signing in and . have no idea why that happened.. I'm using a router to connect my XP and the new Acer latop.. maybe the problem had something to do with that?
.. I have no idea.. sure is a pain to keep however.. to sign in. so much..
Glad you are past it now.
Enjoy the rest of your weekend.
LPt
My System SpecsSystem Spec
.

13 Jun 2010   #14
mitchell65

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

HI ML
I think the problem you are having is the one that you had before see this link: Signing -In
My problem which is now resolved was i couldn't get into the Index page of the Forum!
My System SpecsSystem Spec
13 Jun 2010   #15
LADYPINKtomato1

Windows 8 - 64-bit
 
 

Mitchell yes.. you are correct..
Since I have my XP desktop back..after a repair to XP.. I'm not having the problem on it.. as I did on the laptop.. still have no sound on it... it seems to be running quite slow as well.
I'll take it back tomorrow if time permits . I'm trying to get off on a trip.
My System SpecsSystem Spec
Reply

Thread Tools


Similar help and support threads
Thread Forum
SF Forum Tutorial Index
Is there any easy way to get the SF Forum Tutorial Index in Excel format? I'd like it for a local "Quick Reference"... Thanks, David
Chillout Room
Forum Page Loading
HI, Since updating to Firefox 4 I have noticed that moving to the next page when viewing 'New Posts' for example seems to take forever. Whats it like using other browsers. ? :(
Browsers & Mail
seven forum youtube page?
i remember getting a email saying seven forum has their own youtube page and i searched for it and i found nothing does any one have a link to the site?
Chillout Room


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 20:38.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App