Nothing after replacing Explorerframe.dll


  1. Posts : 1
    Windows 7 Home Premium x64
       #1

    Nothing after replacing Explorerframe.dll


    I replaced Explorerframe.dll in System32 and SysWOW64.
    I have Windows 7 Home Premium x64.
    After I replaced the files nothing happened. I really wand them to work because I want to complete the theme.
      My Computer


  2. Posts : 21,004
    Desk1 7 Home Prem / Desk2 10 Pro / Main lap Asus ROG 10 Pro 2 laptop Toshiba 7 Pro Asus P2520 7 & 10
       #2

    Hello and welcome LCraft mate some system specs would be good System Info - See Your System Specs

    and just to satisfy my curiosity why were you replacing it? There are a few things why it isn't there or not working so try these for starters

    https://www.sevenforums.com/tutorials/1538-sfc-scannow-command-system-file-checker.html

    https://www.sevenforums.com/tutorials/433-disk-check.html< if necessary include the /f switch in the command line as per Option2

    http://www.superantispyware.com/

    http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free/

    http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/

    ADW download frombleeping computer delete any rubbish found with the malware scans
      My Computer


  3. Posts : 53,393
    Windows 10 Home x64
       #3

    Welcome to Seven Forums LCraft303. Did you take ownership of the dlls? Jerry (Bongo) has a nice post about changing dlls manually, see if that helps

    Basic Networking Information

    A Guy
    Last edited by A Guy; 14 Jun 2014 at 23:13.
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 00:22.
Find Us