Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Need help guys!

04 Aug 2010   #11
ickymay

win7 ultimate / virtual box
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Reilly View Post
Thats the thing,

they are all different components and at the moment i am unable to find out the components!

i know that it is

AMD athlon XP 2400
And 1Gb Pc3200 RAM DDR
and the network adapter (but no drivers)
Wireless LAN PCI Adapter
802.11b Compliant 11Mps Data transfer Rate
motherboard make and model is most likely going to be the best help ?

If you want a decent connection speed I suggest get a PCI card wireless lan adapter as the onboard one at first glance is saying it's only 802.211b compliant which is an old and slower transfer rate :/


My System SpecsSystem Spec
.
04 Aug 2010   #12
Reilly

Windows 7 Ultimate 64bit
 
 

and again, i have no clue and even if i was at home, i would still have no clue becuase mine and my brothers are the same MoBo but i dont know what mine is
My System SpecsSystem Spec
04 Aug 2010   #13
Reilly

Windows 7 Ultimate 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ickymay View Post
Quote   Quote: Originally Posted by Reilly View Post
Thats the thing,

they are all different components and at the moment i am unable to find out the components!

i know that it is

AMD athlon XP 2400
And 1Gb Pc3200 RAM DDR
and the network adapter (but no drivers)
Wireless LAN PCI Adapter
802.11b Compliant 11Mps Data transfer Rate
motherboard make and model is most likely going to be the best help ?

If you want a decent connection speed I suggest get a PCI card wireless lan adapter as the onboard one at first glance is saying it's only 802.211b compliant which is an old and slower transfer rate :/
and he rarely uses the internet so i see no point in upgrading
My System SpecsSystem Spec
.

04 Aug 2010   #14
baarod

El Capitan / Windows 10
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Reilly View Post
Unfortunatly it didnt work

any other ideas?
Not so fast, partner. Both neo101 and I came up with the same driver based on your hardware IDs. One of three things has happened:

1) You mistyped the IDs and miraculously that error fell on another valid driver. Triple check the IDs as I can spot one error already (SUVSYS vs. SUBSYS) and my driver contains your exact string:
Code:
[AMD] 
%DeviceNameAMDHW1%=AMDHW.ndi,PCI\VEN_1022&DEV_2003
%DeviceNameAMDHW2%=AMDHW.ndi,PCI\VEN_1022&DEV_2003&SUBSYS_20031022
2) You didn't use device manager to install the driver. "It didn't work" is a common sign of user error. What was the error message? How did you go about installing? You know that CAB files are archives like ZIP files, right? And the the resulting set of files contains an INF file that you must locate with device manager to install? Update catalog files are typically not "run setup.exe to install" drivers...

3) There are other unknown devices you didn't list. AMD motherboards frequently require drivers to be installed in a certain order. Leaf nodes of the device tree typically depend on devices closer to the root of the device tree and as such the latter need to be installed first for the former to be recognized.

Perform this due diligence and, if it too fails, I'll be happy to help you continue with your resolution.

In re-reading the thread it appears that your brother was the one installing the driver?
My System SpecsSystem Spec
04 Aug 2010   #15
neo101

WIN7 Ultimate 64bit
 
 

Search/download "Everest - Home edition" for XP (it's free)

Do a "quick report"
(on top menu heading > 'Report' > "Quick report")

Copy and paste results into this thread!
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Need help guys!




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
thanks to you guys
Thanks to you guys, I have learnt how to make a automatic restore point (once a week ) on my computer.. Every week a little pop-up appears saying that the restore point has successfully been created, but it does not show up on the list.. Where the hell are they, and how do I get them to show up...
Backup and Restore
Guys i need help
This computer is about a year old i have 2 640gb harddrives in raid 0 i have just bought win 7 64bit and 2 more 640gb drives plus a ssd that i would like to put my os on that ssd so i will go with a ssd for windows 7 64 then go from a raid 0 to a raid 0+1 would window see the other stuff on the...
Hardware & Devices
Help me guys please!!
I tryed to install GTA SanAndreas from an original CD but i can't. The game instals a half then i get a message something like this "The file ...... is missing. I don't think this problem is from the CD because it work on windows xp. So please help me!:cry::cry::cry:
Gaming
See you guys later sometime...
My girlfriend's mom passed away on Monday night 13th Sep in a car accident. Life's very busy and frustrating for us ATM. I'll take a break from the internet and concentrate more on her and her dad. See you guys later some time. .. Regards, Dinesh
Chillout Room


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 20:29.
Twitter Facebook Google+