Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: some devices are not installed....should they?

21 May 2011   #31
pooch

Windows 7 Ultimate x64
 
 

I think you are perhaps a tad to carefull. That is the ccleaner site and you can load it for free from there, but cnet will do as well
I have one conclusion so far from reading your posts you seem to install then uninstall programs quite a lot. Nothing wrong here, but take note that they often do not uninstall cleanly which can cause problems. If you are carefull how often you use ccleaner reg cleaner it will help to reduce this risk, but you need to understand that ccleaner reg cleaner used unwisely can also make problems for you.

The main page of ccleaner is also very usefull and will clean your browser cache which may help with your problems you can use this bit as often as you want.


My System SpecsSystem Spec
.
21 May 2011   #32
sjersky

window7 ultimate 32bit
 
 

hi,good day,i have some problem about my pc built in bluetooth,since i was updated the window update and installed,the system reverting changes,then the bluetooth did not working properly if i switch on always say no device driver found,and also if i insert USB flash drive can't installed the driver,can you help me about this?...THANKS
My System SpecsSystem Spec
21 May 2011   #33
angiesluck

windows 7 home premium 32bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by sjersky View Post
hi,good day,i have some problem about my pc built in bluetooth,since i was updated the window update and installed,the system reverting changes,then the bluetooth did not working properly if i switch on always say no device driver found,and also if i insert USB flash drive can't installed the driver,can you help me about this?...THANKS
You need to open a new thread on main home page under window updates so the correct person or people can help with this problem
My System SpecsSystem Spec
.

21 May 2011   #34
angiesluck

windows 7 home premium 32bit
 
 

Hiya POOCH,

I did click on the site and when I pressed to download it asked for credit card!! so came off and went to cnet

How you mean about the ccleaner making problems? even by using the registry cleaner which shows up any unnecessary things?
My System SpecsSystem Spec
21 May 2011   #35
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by angiesluck View Post
Hiya POOCH,

I did click on the site and when I pressed to download it asked for credit card!! so came off and went to cnet

How you mean about the ccleaner making problems? even by using the registry cleaner which shows up any unnecessary things?
That is confusing, under where it asks for money are two links. one to Piriform and one to File Hippo, downloads are free from there too.
For a complete UNinstall of most software, try Revo Uninstaller Free.
My System SpecsSystem Spec
23 May 2011   #36
pooch

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by angiesluck View Post

How you mean about the ccleaner making problems? even by using the registry cleaner which shows up any unnecessary things?
Hi,

Sorry I completely missed this post

I only mean that using registry cleaners to often is considered risky but in your case I think letting it run through once would do far more good than the risks. It might even help with your I.E problem.
My System SpecsSystem Spec
23 May 2011   #37
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

I think you will be fine Angie, I use Ccleaner to securely erase all temp files and use the registry cleaner daily. Before you delete the reg entries you will always get a list and you can check off which to keep/trash. With Win7 I have had very few bad registry entries but XP always had load.
Ccleaner has never deleted something important.

Piriform also has some other cool programs, Speccy which will give you system info and Defraggler, a defragging utility.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 some devices are not installed....should they?




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
No audio devices are installed
Hey guys im new to this forum .I have a problem i dont have any sound.When i click on the volume icon at the bottom of my screen and go to playback it says ''No audio devices are installed''When i open the sound options there are no speakers. When i go to services.msc and try to start audio and...
Sound & Audio
No Audio Devices Are Installed in Recording Tab
It's my first post here so please bear with me. I'm not a super techie person so pardon my terms. :) I got a Toshiba Dynabook AX/940LS laptop with Windows XP before and installed Windows 7 on it. Everything has been working so far except for the microphone. I can't seem to perform any...
Sound & Audio
No Audio Devices Installed, Help !~!
i recently change my windows from XP to windows 7. my VGA also change to a new one. when i test the sound, i cant hear at all !! i go to the contol panel, and check the sound, its say "No Audio Device Installed". i check again through the device manager, in sound,video it seem High Definition Audio...
Sound & Audio
Recording: no Audio devices are installed.
So i got a new headset and i found out that the sound works but not the mic. It works on other computers but not on my because it doesnt show up grey, it doesnt show up at all even thought i did check the show dissabled or disconnected devices. I tried to instal a new upgrade for my sound but the...
Sound & Audio
No audio devices are installed. Please help.
Hi I recently upgraded from XP to 7 and have been stumped by a problem for over a week now that I can't seem to find in any other forums. I have a Gigabyte GA-965P-DS3P motherboard with RealTek High Definition onboard sound (I'm pretty sure, could someone confirm this?) RealTek High...
Sound & Audio
No audio devices are installed.
Hello. I need help. My computer is a Gateway Support - 1015229R*Gateway FX7024 Desktop Computer I had a misadventure with the original hard drive and bought a new one. Installed Vista on the new hard drive and got things going fine again except for the audio missing. I had installed...
Sound & Audio


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:30.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App