Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: All devices are not working.

29 May 2011   #11
LUClFEAR

Windows 7 Ultimate/6.1.7600 Build 7600/ X86-based PC
 
 

All  devices are not working.-diagnostic.png

its unknown sir..wat does it mean?
All  devices are not working.-display.png




My System SpecsSystem Spec
.
29 May 2011   #12
TheReaper

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Try to install this driver(if you haven't installed any yet): http://downloadcenter.intel.com/Prod...ProductID=1044
My System SpecsSystem Spec
29 May 2011   #13
LUClFEAR

Windows 7 Ultimate/6.1.7600 Build 7600/ X86-based PC
 
 

`i dont think so..hnm.. sir which one? is shows too many.. @.@
My System SpecsSystem Spec
.

29 May 2011   #14
TheReaper

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Intel® Driver Update Utility
Just check for the latest updates.
My System SpecsSystem Spec
29 May 2011   #15
LUClFEAR

Windows 7 Ultimate/6.1.7600 Build 7600/ X86-based PC
 
 

`ok sir im trying it out now..


*edit:

sir how can i know that it is still in progresS? it keeeps on loading..
`is theyre like a message that its done?
`btw i think it might not work..hnm...


*edit

it did not work sir.. is there any alternative way sir?
My System SpecsSystem Spec
29 May 2011   #16
TheReaper

Windows 7 Ultimate x64
 
 

My System SpecsSystem Spec
29 May 2011   #17
LUClFEAR

Windows 7 Ultimate/6.1.7600 Build 7600/ X86-based PC
 
 

`sir it does not help. i tried those things long before..T.T

`anyone got ideas?
My System SpecsSystem Spec
29 May 2011   #18
Shine

Windows 7 Home Premium
 
 

This may be a silly question to ask but are you sure you have a video card installed on your computer? If there is one maybe it needs to be reseated or something.
My System SpecsSystem Spec
30 May 2011   #19
LUClFEAR

Windows 7 Ultimate/6.1.7600 Build 7600/ X86-based PC
 
 

`yes.. cuz the only card that is missing is our audio card..
My System SpecsSystem Spec
30 May 2011   #20
pooch

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Hi Lucifear

I am guessing that the last OS on this system was XP and I will be honest with you, go back to XP. Your PC is just not up to running windows 7, should you get it working which is possible, it will not run as nicely as it did b4.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 All devices are not working.




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
USB Devices Not Working (Code 39)
Hi Guys - Not sure what's changed over the last couple of weeks, but none of my external USB hard-drives or thumb-drives now work. The same symptoms for my iomega, maxtor & WD external hard drives, and TDK / Transcend thumb-drives: - plugin usb drive "ba-dong" sound from Windows no...
Hardware & Devices
Some USB devices not working
Yesterday afternoon, my laptop suddenly stopped recognizing all my USB devices for no apparent reason. I made no changes to my system configuration, and there was nothing else happened that I'm aware of that would have led to this. Anytime I'd plug in any of my USB devices (an external hard...
Hardware & Devices
Devices stopped working
I was working on my PC and USB mouse suddenly stopped working. I disconnected the mouse and when I reconnected it, I heard device error sound and mouse was still not working. I have tried with another mouse and it made same error. So I have rebooted computer using keyboard. But after reboot, no...
Hardware & Devices
How to get both audio devices working together?
So i have a headset i use for gaming and it has a headphone and a mic jack, at the moment i have it set up so i can hear my xbox 360 and my computer sound at the same time with my xbox sound coming from the line in jack. When i try to use my mic however it uses my xbox sound instead i can get my...
Sound & Audio
USB 3.0 Port Not Working with USB 3.0 Devices
Hi everyone, I've looked around for similar threads, but nothing has resolved my problem so far. OS: Win7 Home Premium x64 SP1 CPU: i7 720 About a week ago, my USB 3.0 port on my laptop stopped working with my WD 1TB USB3.0 MyPassport. The port works for 2.0 devices like my printer, but not...
Hardware & Devices
No USB devices working
Nothing is working including my iphone cable... What should i do?
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:14.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App