Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: All devices are not working.

30 May 2011   #21
LUClFEAR

Windows 7 Ultimate/6.1.7600 Build 7600/ X86-based PC
 
 

`oh i see.. sorry for the trouble guys.. i did not know..yes it was xp.
`thanks guys for the help anyways.. i appreciate it ..+ rep for all u guys who tried to help..

ill just try to do what ur signature says sir pooch.. hehe


My System SpecsSystem Spec
.
30 May 2011   #22
pooch

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by LUClFEAR View Post
`oh i see.. sorry for the trouble guys.. i did not know..yes it was xp.
`thanks guys for the help anyways.. i appreciate it ..+ rep for all u guys who tried to help..

ill just try to do what ur signature says sir pooch.. hehe
If you need any help with XP just ask, I am sure someone here will be able to help you
My System SpecsSystem Spec
31 May 2011   #23
LUClFEAR

Windows 7 Ultimate/6.1.7600 Build 7600/ X86-based PC
 
 

`my problem now is i cant go back to xp. hnm.. can u advice me how i can make my system better for compatibility w/ this OS?
My System SpecsSystem Spec
.

31 May 2011   #24
pooch

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Would you mind telling me why you can't go back?
You have two main weak points the first is your graphic chip I believe that it is not supported by windows 7 and you have less than the 1GB recommended RAM If you can acquire an AGP graphic card and increase your RAM to 1GB (2sticks each 500mb) then you will have a chance that this will work.
My System SpecsSystem Spec
31 May 2011   #25
pooch

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Would you please download and install SIW; |MG| SIW (System Info) 2010.02.03 Download It is a system information tool that will display to you the information that we need to do this
My System SpecsSystem Spec
01 Jun 2011   #26
LUClFEAR

Windows 7 Ultimate/6.1.7600 Build 7600/ X86-based PC
 
 

cuz.. my brother already went abroad. i dont know how to do it. im just a kid..

hnm.. sir i downloaded it .. what do u want to see?
My System SpecsSystem Spec
01 Jun 2011   #27
pooch

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Sorry you have had to wait so long but I have had a busy day

Can you open up and make snips from;
Motherboard
Memory (only the top part that you can see)
Devices (only the top part that you can see)
Oh and sound
My System SpecsSystem Spec
02 Jun 2011   #28
simmo

Windows 7 Professional 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by pooch View Post
Would you please download and install SIW; |MG| SIW (System Info) 2010.02.03 Download It is a system information tool that will display to you the information that we need to do this
I'd be careful staking my advice on what that reports..I found it to be inaccurate with my CPU speed it said i have HT enabled and I don't Ram latencies were incorrect...then I just stopped checking thye report..its sin binned now
My System SpecsSystem Spec
02 Jun 2011   #29
pooch

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by simmo View Post
Quote   Quote: Originally Posted by pooch View Post
Would you please download and install SIW; |MG| SIW (System Info) 2010.02.03 Download It is a system information tool that will display to you the information that we need to do this
I'd be careful staking my advice on what that reports..I found it to be inaccurate with my CPU speed it said i have HT enabled and I don't Ram latencies were incorrect...then I just stopped checking thye report..its sin binned now
Thanks mate I just want it to identify a few components so I know if a particular device is installed or not and who the manufacturer of said components is, so I can find drivers.

It should be up to that much.
My System SpecsSystem Spec
03 Jun 2011   #30
LUClFEAR

Windows 7 Ultimate/6.1.7600 Build 7600/ X86-based PC
 
 

mmotherboard
All  devices are not working.-motherboard.png

device
All  devices are not working.-device.png

memory
All  devices are not working.-memory.png

as for the sound.. i dont have..yet


My System SpecsSystem Spec
Reply

 All devices are not working.




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
USB Devices Not Working (Code 39)
Hi Guys - Not sure what's changed over the last couple of weeks, but none of my external USB hard-drives or thumb-drives now work. The same symptoms for my iomega, maxtor & WD external hard drives, and TDK / Transcend thumb-drives: - plugin usb drive "ba-dong" sound from Windows no...
Hardware & Devices
Some USB devices not working
Yesterday afternoon, my laptop suddenly stopped recognizing all my USB devices for no apparent reason. I made no changes to my system configuration, and there was nothing else happened that I'm aware of that would have led to this. Anytime I'd plug in any of my USB devices (an external hard...
Hardware & Devices
Devices stopped working
I was working on my PC and USB mouse suddenly stopped working. I disconnected the mouse and when I reconnected it, I heard device error sound and mouse was still not working. I have tried with another mouse and it made same error. So I have rebooted computer using keyboard. But after reboot, no...
Hardware & Devices
How to get both audio devices working together?
So i have a headset i use for gaming and it has a headphone and a mic jack, at the moment i have it set up so i can hear my xbox 360 and my computer sound at the same time with my xbox sound coming from the line in jack. When i try to use my mic however it uses my xbox sound instead i can get my...
Sound & Audio
USB 3.0 Port Not Working with USB 3.0 Devices
Hi everyone, I've looked around for similar threads, but nothing has resolved my problem so far. OS: Win7 Home Premium x64 SP1 CPU: i7 720 About a week ago, my USB 3.0 port on my laptop stopped working with my WD 1TB USB3.0 MyPassport. The port works for 2.0 devices like my printer, but not...
Hardware & Devices
No USB devices working
Nothing is working including my iphone cable... What should i do?
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:42.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App