Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Help!!!! Urgent!!!

29 Jul 2011   #21
renecapetown

windows7 32 bits Home
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by speedgamer01 View Post
That is a 250W PSU, did you build the system yourself? I guess not.. you may consider getting a 300W PSU from coolink or whatever brad, but not LC or HKC.
my dear if I had built I would not be online ....lol I just about know how to use it ... I am in South Africa so I will have to look arround ... But I will make use to ask first ... is it very hard to install??? I cannot afford to take it somewhere hence all my silly questions online ...

I really do appreciate all your help and advice ...


My System SpecsSystem Spec
.
29 Jul 2011   #22
GEWB

Linux (Mint is primary) / XP, Win7 Home / Win7 Pro, Ultimate / Win8.1 / Win10 archived VM
 
 

A search yielded this response:

Here is the solution. When you install windows 7 it will automatically configure the VGA driver adapter (totally useless) ATI does not have a driver to support Windows 7 on this display adapter; but here is a trick that will get you up and running again.

1. open the control panel
2. click on appearance and personalization
3. click on display
4. Click on screen resolution
5. click on the advanced settings tab
6. click on the adapter tab
7. click on properties
8. click on drivers tab
9 . click update driver
10. click search automatically
11. Windows 7 will find and install a driver for your ATI mobility xpress 200
12. restart computer when prompted

Also, once it boots, do not use Aero (turn it off if it is enabled).

Good luck.

Regards,
GEWB
My System SpecsSystem Spec
29 Jul 2011   #23
renecapetown

windows7 32 bits Home
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by GEWB View Post
A search yielded this response:

Here is the solution. When you install windows 7 it will automatically configure the VGA driver adapter (totally useless) ATI does not have a driver to support Windows 7 on this display adapter; but here is a trick that will get you up and running again.

1. open the control panel
2. click on appearance and personalization
3. click on display
4. Click on screen resolution
5. click on the advanced settings tab
6. click on the adapter tab
7. click on properties
8. click on drivers tab
9 . click update driver
10. click search automatically
11. Windows 7 will find and install a driver for your ATI mobility xpress 200
12. restart computer when prompted

Also, once it boots, do not use Aero (turn it off if it is enabled).

Good luck.

Regards,
GEWB

Thanks GEWB I am doing it right away
My System SpecsSystem Spec
.

29 Jul 2011   #24
renecapetown

windows7 32 bits Home
 
 

Hi GEWB I just did that and it came back and said that the best driver for the device has already been installed ... thanks anyway ... Any other ideas I am going to look for a more powerful PSU and see if that help what do you think???
My System SpecsSystem Spec
29 Jul 2011   #25
wilywombat

win7
 
 

I think you will still have problems with driving the graphics from windows 7...Still, you can at least use the XP option!!!
My System SpecsSystem Spec
30 Jul 2011   #26
renecapetown

windows7 32 bits Home
 
 

Hi Guys shoo what a day I have been trying to start this pc up for the past 6 hours and it wuld not do anything ... only a fan went on and then died ... anyway I got sooo fed up i took the sid off to see what was going on and then took that little battery out and then tried it am BOOM IT WENT ON FIRST TIME by pressing the button no plugging in and out at the socket.... WHAT DID I DO??? IS IT FIXED NOW???? I STARTED IT 3 TIMES NOW JUST PRESSING THE BUTTON WOW I have not done that in months...

I got out another old pc someone gave me with a boot up probnlem it just says grub 1.5 failure and error 15 ... any ideas??? anyway opened that up and it has an open solutions componant pSu in it Model no: fsp300-60atv it is any good tranferfing it? it works fine just that error15 that is not allowing it to start...

Your Help is much appreciated!!!!!
My System SpecsSystem Spec
30 Jul 2011   #27
kool1zero

Windows 7 Ultimate x86
 
 

Mkay you took out what's called the cmos battery. If it was low it might have been causing all the problems. Go to the store and get a replacement and stick the new one in and try it

My System SpecsSystem Spec
30 Jul 2011   #28
renecapetown

windows7 32 bits Home
 
 

I checked it on a volt meter and it was over 3 volts is that right??? Anyway I put it back in and it seems to be working fine...

only thing that was weird was Facebook it said it was unsercure and not safe and it said in the page info "This web site does not supply ownership information." any idea what happened?
My System SpecsSystem Spec
30 Jul 2011   #29
kool1zero

Windows 7 Ultimate x86
 
 

Have you run a virus scan?

My System SpecsSystem Spec
30 Jul 2011   #30
renecapetown

windows7 32 bits Home
 
 

I am scanning at the momment ... I have been off all day so I everything is going at once ...
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Help!!!! Urgent!!!




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Urgent help
My Windows 7 computer (desktop) is less than four months old, it has a 1 terabyte hard drive, which is split up into two. Stupidly, I made the second hard drive the primary one and when I restarted my computer, it gives me the bootmgr message, where you have to press ctrl + alt + delete which does...
General Discussion
Help Me Urgent
I Need Realtek HD Driver For Dell Inspiron N5010
Drivers
Help please urgent
SO SORRY FOR PANIC BUT I AM IN A HELLA BAD SITUATION I AM SUPPOSED TO INSTAL A FRESH COPY OF WIN 7 ON MY NEW (nO OPERATING SYSTEM INSTALLED )PC BUT I FORGOT TO PURCHASE A DVD DRIVE , SO I TRIED THE OLD STORY (TO USE A BOOTABLE USB DRIVE ) BUT IT KEEPS TELLING ME : NTLDR IS MISSING , WHAT THE...
General Discussion
[URGENT] BOOT LOADER ERROR [URGENT]
Hi Guys, This is quite a long story, So let me get straight to the point. :) On my Dell Optiplex 360 Computer (Windows 7-Ultimate) I partitioned the hard drive to make space for another windows installation. I then installed Windows Vista Ultimate on it. All of that went successfully but...
Installation & Setup
[URGENT] All System Restore Point Gone!![/URGENT]
The problem occurred when I made a standard user account and through that i redirected to the admin profile under c:/Users/xxxx and i right clicked the profile>properties>security> and i removed the standard account access to that admin folder and got some "Access denied error". After i logged off...
Backup and Restore


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:56.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App