Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Lan drivers

01 Aug 2011   #11
StalkeR

Windows 10 Pro x64
 
 

I found more about Core 10 error here. It say that you may try to restart your pc. So try restarting it...


My System SpecsSystem Spec
.
01 Aug 2011   #12
LiPoUrR

Windows 7
 
 

Nope i have restarted, nothing
My System SpecsSystem Spec
01 Aug 2011   #13
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Try this....Contol Panel/Network and Sharing Center, in this window click trouble shoot to see if it will fix it. If not, it may give a clue to something else.
My System SpecsSystem Spec
.

01 Aug 2011   #14
LiPoUrR

Windows 7
 
 

Nope that doesn't help at all.
My System SpecsSystem Spec
02 Aug 2011   #15
MvdB

Windows 7 64b Ultimate
 
 

It seems that your BIOS update messed things up. I don't think this can be fixed by updating W7 stuff. We need to get the BIOS recognition first....

Did you update BIOS to P5KPL-AM 0603 BIOS 2010.08.26 update?

Are you sure that BIOS update finished correctly?
If in doubt... retry the whole procedure form the start:
1. Bios update: ASUSTeK Computer Inc. - Motherboards- ASUS P5KPL-AM

2. after correct install of BIOS, the FIRST boot you do: do in Safe Mode and install the ASUS supplied LAN driver for this board: Realtek RTL8111/8112 LAN Driver V7.3.522.2009 for Windows 32/64bit 7.

Here (too): ASUSTeK Computer Inc. - Motherboards- ASUS P5KPL-AM

You can of-course already have downloaded that update / driver beforehand so you have it ready for that first boot.

Hth..
My System SpecsSystem Spec
02 Aug 2011   #16
LiPoUrR

Windows 7
 
 

I did everything as you said... re installed bios, went in safe mode, installed drivers, but still nothing...
When i start PC lan lamp is glowing, so i think its not hardware.
My System SpecsSystem Spec
02 Aug 2011   #17
MvdB

Windows 7 64b Ultimate
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by LiPoUrR View Post
I did everything as you said... re installed bios, went in safe mode, installed drivers, but still nothing...
When i start PC lan lamp is glowing, so i think its not hardware.
glowing or does it flicker (go on and off continuously)?
My System SpecsSystem Spec
02 Aug 2011   #18
MvdB

Windows 7 64b Ultimate
 
 

+ lets be syre we are looking at the right board. Which of these doe you have? ASUSTeK Computer Inc.
My System SpecsSystem Spec
02 Aug 2011   #19
LiPoUrR

Windows 7
 
 

No its working like it did before (glows), also i can't find mine there, but its P5KPL-AM SE.
My System SpecsSystem Spec
02 Aug 2011   #20
MvdB

Windows 7 64b Ultimate
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by LiPoUrR View Post
No its working like it did before (glows), also i can't find mine there, but its P5KPL-AM SE.
Glowing is not right... the green should glow and an orange should flicker.

Is there some way that you could check a couple of things in the hardware? For example:

Plug the LAN cable that now goes into this computer, into another PC/LT to be sure that connection works?

Add a simple lan card to your current system and see if that does run on this cable?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Lan drivers




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Should I update my stock Dell Drivers to Intel Drivers.
My Dell XPS L502x is 14 months old (i7, 8GB, 689GB HDD, HM77, Nvidia 540M GT). I have installed all latest drivers for my laptop from Dell website. But those are still more than 6 months old. When I use Intel Driver update utility, it shows new version of drivers available. Even my nvidia control...
Drivers
General Question - Windows Installed Drivers Vs OEM Website Drivers
Greetings, This is a general question for a fresh install of Windows on a computer. Let's say we just completed the installation and we open up Device Manager (we haven't used Windows Update yet). Device Manager shows us that there are - let's say "3" - devices that do not have drivers installed...
Drivers
Replacing SCSI storage drivers with IDE or SATA drivers
Having issues with RAID0 array being detected by Windows7 Ultimate x64 as SCSI. Apparently these drivers are the 'default' drivers that install when the RAID array is initialized. There is no option at this point to install other drivers instead. Using DeviceManager, there is an option to...
Drivers
Base System Device drivers error - unable to find drivers
Hi there, I have an HP Pavilion DV7 2185dx laptop running a freshly installed windows 7 upgrade from windows Vista. Ever since the upgrade my CPU is constantly running at 98-100% all the time meaning I cannot do anything on my PC. After researching a bit online it could possibly be the driver...
Drivers
display drivers stop responding on ati 5870 10.11 drivers
Hello all! I'll try to explain my problem. Last week I tried to update my ati 5870 drivers with the latest 10.11. I had 10.9 so far so good. My problem is that with these drivers I got this message from windows : display drivers have stop responding and they've been recoveres (or something...
Graphic Cards
NVIDIA drivers - Vista drivers or 7 drivers?
Which version should I use for the NVIDIA drivers, the Vista version or the 7 version?
Drivers


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:34.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App