Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Can any body help please! - No Display

31 Jul 2009   #11
Mike2009

Windows 7 Ultimate
 
 

Thank you for the help Ken - With regards to `what rev` is the driver? sorry but I do not understand that - I have tried the latest drivers i.e. from ATI and I got`cannot load driver checker`so still no avail. - really appriciate the help . Mike


My System SpecsSystem Spec
.
01 Aug 2009   #12
Mike2009

Windows 7 Ultimate
 
 

Still no joy guys if any one has any ideas id be really gratfull
My System SpecsSystem Spec
01 Aug 2009   #13
zigzag3143

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Mike2009 View Post
Still no joy guys if any one has any ideas id be really gratfull
when you right lick the driver (exe?) and goto properties does it tell you what version it is? Sometimes installing a driver from exe file doesnt work ( my intel 945 driver is one) I had to get a zip'ed driver, unzip it, goto the dev mgr, and update driver from there by point the dev mgr to the folder where the inf file is located. I doubt thats going to work but I know how frustrating these can be.

Let us know

Ken
My System SpecsSystem Spec
.

01 Aug 2009   #14
Mike2009

Windows 7 Ultimate
 
 

Thaks for the help Zigzag the installed driver is Radeon X550 - Microsoft Corporation WDDM - And the driver version is 8.56.1.15 - Driver date is 24/04/2009 - From what that says I have the correct driver installed could it be sumthing else that im missing i.e. another driver ? Thanks again for the help
My System SpecsSystem Spec
01 Aug 2009   #15
zigzag3143

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Mike2009 View Post
Thaks for the help Zigzag the installed driver is Radeon X550 - Microsoft Corporation WDDM - And the driver version is 8.56.1.15 - Driver date is 24/04/2009 - From what that says I have the correct driver installed could it be sumthing else that im missing i.e. another driver ? Thanks again for the help
Mike

In checking amd/ati I found the newest vista drivers are 9.3.1, and they have win 7 drivers for the 700 (not 550). Have you tried the newest driver?

Ken
My System SpecsSystem Spec
01 Aug 2009   #16
Mike2009

Windows 7 Ultimate
 
 

Thanks alot for your help with this , I have tried nearly all the drivers available from ATI but the problem I am getting is when trying to install them I get the error `failed to load detection driver` every time - Is this happening becuase im running Windows in safe mode?
My System SpecsSystem Spec
01 Aug 2009   #17
septprince

Window 7 build 7600, Xp pro(VM)
 
 

Hi Mike2009.

I think you are using a CRT monitor probably 15" inch.

Is that right??
My System SpecsSystem Spec
01 Aug 2009   #18
Mike2009

Windows 7 Ultimate
 
 

37" Inch Samsung LCD - I`ve never had any problems with any computers on this tv before - Thank you for the help
My System SpecsSystem Spec
01 Aug 2009   #19
zigzag3143

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Mike2009 View Post
Thanks alot for your help with this , I have tried nearly all the drivers available from ATI but the problem I am getting is when trying to install them I get the error `failed to load detection driver` every time - Is this happening becuase im running Windows in safe mode?
Mike

I have no idea abt "detection driver" but alot of things arent loaded in safe mode. Is there any way you can boot into win 7 normally? You could use msconfig to diagnose/test what you can load at start up. Do you knwo how to use msconfig?

Ken
My System SpecsSystem Spec
01 Aug 2009   #20
septprince

Window 7 build 7600, Xp pro(VM)
 
 

I friend of mine was also facing the same problem.

Disable the graphics card from Device manager while you are in safe mode.
Then you may be able to open it in normal mode but no aero.



You can also try installing vista graphics driver.

just try this although you wont get Aero.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Can any body help please! - No Display




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Send link is not in the body!
Windows 7 64bit SP1 with all updates, also Firefox 3.6.16, also windows mail as my default email. When I right click a webpage and use the send link it correctly launches my windows mail, but alas the link is in my To: (just above the cc) where you send your e-mail, instead of being in the body of...
Browsers & Mail
Any body play these games?
metal gear solid 2 = my favorite game of all time :D :D :D :D :D how ever I feel im the only one who as ever like even heard of it Here is some games that even know are not bad, I never find people who heard off them Metal Gear Solid (Awesome) Jet Grind Radio (memories with this game :D)
Gaming
Google Body Browser
Google is all set to unveil a new browser that can map out the entire human body called Google Body Browser. This yet to be released 3D application, called Google Body Browser will revolutionize and help people’s understanding of the human body as it lets you explore the human body similar to the...
Chillout Room
Skinput Turns Your Body Into a Touchscreen
g3XPUdW9Ryg Read more: Skinput Turns Your Body Into a Touchscreen Kari
News
Looking for 8g keychain flashdrive with metal body
Maybe you guys can help. I've been trying to find an 8g keychain flashdrive with a black metal body. I'm having trouble finding ones with metal bodies in general. Anyone got anything on this? Thanks.
Chillout Room


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 14:59.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App