Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: His HD 4670 ATI Vga Problem !

19 Sep 2009   #11
jfar

Vista Ult64, Win7600
 
 

MSI 8400GS 512MB
Is that an nVidia card that you have in your machine?


My System SpecsSystem Spec
.
19 Sep 2009   #12
rcmadawala

windows 7 ultimate build 7600.16385
 
 

Huh.what are you talking about bro? See this thread title

This is not a nvidia card. this is a ATI one.

"HIS HD 4670 IceQ Native HDMI 1GB (128bit) 850 MHz DDR3 PCIe"
My System SpecsSystem Spec
19 Sep 2009   #13
Dinesh

Windows® 8 Pro (64-bit)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by jfar View Post
MSI 8400GS 512MB
Is that an nVidia card that you have in your machine?
No that's an ATI card mate.
My System SpecsSystem Spec
.

19 Sep 2009   #14
jfar

Vista Ult64, Win7600
 
 

But in your System Specs you say that you have a MSI 8400GS 512MB
BRO.
My System SpecsSystem Spec
19 Sep 2009   #15
jfar

Vista Ult64, Win7600
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Dinesh View Post
Quote   Quote: Originally Posted by jfar View Post
MSI 8400GS 512MB
Is that an nVidia card that you have in your machine?
No that's an ATI card mate.
Yeah I know that, but in his System Specs he says different,.
My System SpecsSystem Spec
19 Sep 2009   #16
Dinesh

Windows® 8 Pro (64-bit)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by jfar View Post
Quote   Quote: Originally Posted by Dinesh View Post
Quote   Quote: Originally Posted by jfar View Post
MSI 8400GS 512MB
Is that an nVidia card that you have in your machine?
No that's an ATI card mate.
Yeah I know that, but in his System Specs he says different,.
Hmmm... i guess it has something to do with the video card settings or 3d acceleration or something. I'm not sure.
My System SpecsSystem Spec
19 Sep 2009   #17
rcmadawala

windows 7 ultimate build 7600.16385
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by jfar View Post
But in your System Specs you say that you have a MSI 8400GS 512MB
BRO.
Oops. i didn't update my system specs
Now you can check it. Msi 8400GS 512MB is my old buddy. He works well with Windows 7. Oh.. I miss you dear
My System SpecsSystem Spec
19 Sep 2009   #18
jfar

Vista Ult64, Win7600
 
 

Ah that's better, Try here to see if you have all your chipset drivers for
your machine,

Intel Chipset Drivers.
http://www.intel.com/support/detect.htm?iid=dc_spotlight_home1
My System SpecsSystem Spec
19 Sep 2009   #19
rcmadawala

windows 7 ultimate build 7600.16385
 
 

i have installed the chipset driver.but online checking tool saying there is only audio driver installed.How about that
My System SpecsSystem Spec
19 Sep 2009   #20
rcmadawala

windows 7 ultimate build 7600.16385
 
 

Also in xp this site saying i have only audio driver.but i installed all the drivers and xp works great with my vga.so i think that checking tool have some problem
My System SpecsSystem Spec
Reply

 His HD 4670 ATI Vga Problem !




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Sapphire radeon hd 4670 - Need Help!!!!!!!!!!
I am facing a lot of problem with my Sapphire radeon hd 46701gb ddr3 card. This is my second thread to help me for solving this problem. Aero doesn't run even with the latest driver or the old drivers i have tried all the things like enable force to run aero that doesn't work. And also use services...
Graphic Cards
Missing inf file for my hd 4670
Well i had a blue screen problem and it happened to be my video driver. so i tried to uninstall all the display drivers and it work. so im here happy and i go to download the latest driver from ati and during installation i get the "missing inf file" right after my screen flickers (normal for...
Drivers
ATI Radeon 4670 Display Port Problem
I have an ATI Mobility Radeon HD 4670 (on my Dell Studio XPS 1640 notebook) and I just tried to use my external monitor (Dell P2210) through a DisplayPort cable, but it did not work in Windows 7 (x64). It did display the BIOS and the Windows startup screen, but after the startup the (external)...
Graphic Cards
Sapphire Radeon HD 4670 and second VGA card problem
Had a frustrating afternoon trying to get my triple-monitor setup going again; I had WinXP for years with two video cards: a single, simple VGA / PCI card, and a recent Radeon HD 4670 card with two outputs. Under XP everything was recognized without incident, first repeating all three monitors and...
Graphic Cards
sapphire 4670 problem
hey i just signed in this forum.and i need some serious help.i bought a sapphire 4670 graphics card few days ago.then when i tried to rate it using windows7 experience index my display goes off and then never comes again.i restart the pc but in vain.my pc dont get my card anymore.i went to the...
Graphic Cards
help ATI 4670 driver problem
Everytime I try and install catalyst 9.6/driver, my screen will display only the background picture, nothing else. Ctrl-alt-del turns the screen black, esc out and back to background picture. Had to go safe mode and system restore everytime. Driver shows up in microsoft updates and same result....
Drivers


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 10:06.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App