Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Razer Lycosa and Lachesis + Windows 7

03 Oct 2009   #11
Krezz

Windows 7
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by marijuana View Post
Quote   Quote: Originally Posted by y0himba View Post
I am using the Lachesis mouse, and have had no issues at all with Windows 7 RC 7100. I downloaded my drivers at the end of August, so maybe it does have bearing on this issue.
How big is the file? maybe care to share it here in the forum? Thx
Well just check official website, that aint hard to use google

Razer Lycosa Windows 7 compatible release

anyway, it doesnt work for me.


My System SpecsSystem Spec
.
04 Oct 2009   #12
marijuana

Windows 7 RC1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Krezz View Post
Quote   Quote: Originally Posted by marijuana View Post
Quote   Quote: Originally Posted by y0himba View Post
I am using the Lachesis mouse, and have had no issues at all with Windows 7 RC 7100. I downloaded my drivers at the end of August, so maybe it does have bearing on this issue.
How big is the file? maybe care to share it here in the forum? Thx
Well just check official website, that aint hard to use google

Razer Lycosa Windows 7 compatible release

anyway, it doesnt work for me.
I know it ain't hard to google :P but the thing is all the file that we have downloaded after 19 Sept, all got bugs. That's why i am asking whether if Y0himba have the August file.
My System SpecsSystem Spec
04 Oct 2009   #13
y0himba

Windows 7 Professional x64
 
 

I just looked and don't have it. However, there is a beta driver for Windows 7 out now.
My System SpecsSystem Spec
.

04 Oct 2009   #14
Krezz

Windows 7
 
 

i can see only windows 7 com.... which is at razersupport.com

link is up, that doesnt work for me at 64 bit.
My System SpecsSystem Spec
04 Oct 2009   #15
Krezz

Windows 7
 
 

IMPORTANT

There is solution:
Go to windows update and download Razer input drivers then instal razer drivers. Everything works fine.
My System SpecsSystem Spec
04 Oct 2009   #16
A320

Win 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Krezz View Post
IMPORTANT

There is solution:
Go to windows update and download Razer input drivers then instal razer drivers. Everything works fine.
Ok I just did this, and it seems like the software is working correctly except for the fact that I can't open/control Windows Media Player with the touchscreen controls, nothing happens when I touch them.
My System SpecsSystem Spec
24 Oct 2009   #17
Pieloi

Windows 7 Professional x64
 
 

On the Lachesis problem.
I have been dealing with the Plug-in Plug-out problem with the mouse for a year now, and every day I have to replug it.

Problem occurs on every single OS I've used.
Linux included. I've flashed to about 3 drivers by now...non of them seem to be successful

Exactly does this.
Cold boot (power on at wall, then turn on), on os start, the mouse will have power, the lights will be on, it will glow, but not respond, hell, right click works, just not the 3G laser.
I made a script to disable USB power saving options, this was unsuccessful.

I emailed Razer, they refused to reply, I guess my email was lost and I couldn't be bothered to send again...My guesses this is a motherboard/bios issue. Although what are the chances of that ? Can all of these OS be incapable of spotting the mouse ?
(Windows 7 64 7000 and above, XP32 SP3, XP64 SP2, all Knoppix distros, All Ubuntu distros etc.)

Although, if you have already started/turned on your computer, and replugged the mouse, if you restart, the mouse will work, no need to replug (thus only required on cold reboot), that sort of strengthens the entire idea that the system is not finding this mouse in the I/O
My System SpecsSystem Spec
23 Aug 2012   #18
Kabooki

Windows 7
 
 

Exact same problem. Razer Lachesis mouse right clicks but no tracking until unplugged and replugged. Windows 7 64bit. All current drivers. Still no solution.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Razer Lycosa and Lachesis + Windows 7




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Razer Lachesis Middle button problem
Hi, I have a Razer Lachesis 4000 that i bought one year ago. I started having a very, very annoying problem. The middle button sometimes won't work, the clicking at least, the scrolling works just fine. It's like, i press the link five times and it won't open, so i try again ten more times...
Hardware & Devices
Razer Lachesis 1.91 driver
I am having trouble upgrading my razer Lachesis mouse driver I have the latest driver (1.10) but I have the old firmware installed (1.64) and I downloaded the upgrade and try to install it but it keep failing I took off driver signature protection when i started up and try to install it again but...
Drivers
Razer Lachesis mouse
My Razer Lachesis mouse is not working properly under 7 (jumping cursor). The system cant find the mouse via firmware and also for firmware and mouseware it`s impossible to upgrade.. Anyone knows when razer is releasing new win seven drivers?
Drivers
Razer Lycosa, multimedia panel
Greetings, i have problem with my panel. After microsoft windows update panel just dont work, i cant even turn off lights at my lycosa, everything else is working right. This just happened after update and i dont know how to turn it on again. I think there where some settings which allow using such...
General Discussion
Razer Lycosa
Hi. I have a Razer Lycosa (Mirror Edition) gaming keyboard. It works fine, but sometimes, when I start my computer, the backlightning of the keyboard has changed from 'on' to 'wasd'. (I always use the 'on' setting.) I figured maybe updating the drivers and firmware would solve this problem....
Drivers
Razer death adder + lachesis
I have both these mice and currently running windows 7 build 7600. anyways i can get both mice to work in windows although while in a game (warcraft 3) neither games let the side buttons work. the side buttons work to what i program them to in windows but when i start war3 the buttons dont work...
Drivers


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:58.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App