Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: problem with the driver portio64

21 May 2013   #1
enmanuel7

windows 7 64 bits
 
 
problem with the driver portio64

hello everybody im new to these forums and english is not my mother language excuse me if i make grammatical mistakes,well this is my problem,the pc that i use was formatted 5 days ago,because it had a problem with a program called jungle flasher wich uses the driver porti64,when that happened i was using windows xp now i have windows 7 64 bits (i guess and im not sure if it was updated to ultimate the pc is not mine) the problem started when i installed a program to make an online game work wich is called ygo dev pro,jungle flasher worked fine the first 1 or 2 days but when i installed the online game again the problem with portio started again,i disabled the verifications of signed drivers or something like that pressing f8 when rebooting the computer,that solved the problem but it appears again if the computer is rebooted also im not sure if i should install the online game again,what can i do?


My System SpecsSystem Spec
.
24 May 2013   #2
Ben050

Microsoft Windows 7 Professional 32-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by enmanuel7 View Post
hello everybody im new to these forums and english is not my mother language excuse me if i make grammatical mistakes,well this is my problem,the pc that i use was formatted 5 days ago,because it had a problem with a program called jungle flasher wich uses the driver porti64,when that happened i was using windows xp now i have windows 7 64 bits (i guess and im not sure if it was updated to ultimate the pc is not mine) the problem started when i installed a program to make an online game work wich is called ygo dev pro,jungle flasher worked fine the first 1 or 2 days but when i installed the online game again the problem with portio started again,i disabled the verifications of signed drivers or something like that pressing f8 when rebooting the computer,that solved the problem but it appears again if the computer is rebooted also im not sure if i should install the online game again,what can i do?
Try reinstall Windows 7.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 problem with the driver portio64




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Driver Problem, CHDSK Problem, Recommendations Needed
Few questions... I have an MSI FX420 running Windows 7 Pro SP1 32-bit 1. Seems like my built-in webcam isn't functioning even if I try to turn it on via Fn+F6 (the hotkey). There's also a bunch of drivers that seem to be missing in Device Manager. Where can I go to make sure I have the...
General Discussion
Is it a driver problem?
Hi all After reinstalling Win7 onto a new SSD-hard drive in Jan, now I am having trouble with my Win Live (POP) Mail account, as mail from some registered sites comes, and mail from friends and family mostly does not, so I again set up anther account and this time as an IMAP account, which on...
Browsers & Mail
problem with driver
I have problem with Tages Procection driver. http://img560.imageshack.us/img560/5020/pcatsibdtci.png When I try to download update for it from http://www.tagesprotection.com/main.htm I get: http://img820.imageshack.us/img820/7008/fydhptamots.png How can I get this fixed?
Drivers
AMD Driver 11.6 Driver Update Problem
I have a AGP 4670. I know you are going to say that I should upgrade but lets leave that out for now. The only driver I have been able to get working is the 11.1 release. 11.2 and 11.6 blue screen and the rest the drivers will not work. I have been able to update the software side of the CCC but...
Graphic Cards
DVD/CD driver problem
hi all, so, im trying to rid my computer of the horried OS known as vista, the only problem is that as soon as i select the language and keyboard it comes up with a loading screen saying "starting setup" or something along those lines, straight after that it shows a screen asking for CD/DVD...
Drivers


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 00:44.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App