My Webcam Is not working  

Page 1 of 2 12 LastLast

  1. Posts : 18
    Windows 7 Ultimate x86
       #1

    My Webcam Is not working


    I upgraded from Win7 Home Premium 32bit to Win7 Ultimate and now my webcam is just shows black screen...
    BTW im using ASUS laptop, so usually the green light on my laptop turns on, but now its not on..
    I'm not sure, but i think its the problem with drivers
    Last edited by LukeIsBack; 21 Oct 2013 at 12:40. Reason: explanation
      My Computer


  2. Posts : 11,424
    Windows 7 Ultimate 64
       #2

    LukeIsBack, Welcome to SF. I would go the the ASUS website and check for all updated mobo and other drivers and install.
      My Computer


  3. Posts : 18
    Windows 7 Ultimate x86
    Thread Starter
       #3

    Thanks for warm welcome I've been in ASUS website and updated all drivers i could find, but my camera is still not functional.. I actually went to device manager and here what is says:
      My Computer


  4. Posts : 11,424
    Windows 7 Ultimate 64
       #4

    Do you have the manual for this lappy and if not download and read section about webcam as there could be a setting you need to apply. Also check in bios for this device to be enabled.
      My Computer


  5. Posts : 18
    Windows 7 Ultimate x86
    Thread Starter
       #5

    OK thanks for the help ! I really appreciate it ! :)
      My Computer


  6. Posts : 18
    dual boot Win Pro XP 32bit/Win 7 Pro 32-bit + dual boot Win 7 Pro 64-bit/Win 8.1 64-bit
       #6

    What model is your ASUS laptop?
      My Computer


  7. Posts : 11,424
    Windows 7 Ultimate 64
       #7

    I see the threads been marked solved and hope your webcam is working again !
      My Computer


  8. Posts : 18
    Windows 7 Ultimate x86
    Thread Starter
       #8

    linnemeyerhere said:
    I see the threads been marked solved and hope your webcam is working again !
    Yeah i actually somehow fixed it, by downloading alot of drivers (Its all Chicony, and just 2 worked)..
    So, I'm guessing that my drivers were bad or something.. I don't know, but i'm really happy that i fixed it !
    Thanks
      My Computer


  9. Posts : 18
    Windows 7 Ultimate x86
    Thread Starter
       #9

    LookinAround said:
    What model is your ASUS laptop?
    That's actually hard question...
    I'm not sure, but it looks like ASUS U50 Series U50-RBBML05...
      My Computer


  10. Posts : 18
    dual boot Win Pro XP 32bit/Win 7 Pro 32-bit + dual boot Win 7 Pro 64-bit/Win 8.1 64-bit
       #10

    LukeIsBack said:
    LookinAround said:
    What model is your ASUS laptop?
    That's actually hard question...
    I'm not sure, but it looks like ASUS U50 Series U50-RBBML05...
    OK. No matter now. Just glad to hear you fixed it!
      My Computer


 
Page 1 of 2 12 LastLast

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 10:53.
Find Us