ASUS Eee PC X101CH FN button is not working.  

Page 1 of 2 12 LastLast

  1. Posts : 8
    Windows 7 Starter 32bit
       #1

    ASUS Eee PC X101CH FN button is not working.


    Good day,

    today I've got an ASUS Eee PC X101CH notebook. Everything seems to be working really good, except that function keys (for e.g., FN + F10 to mute) are not working.

    I think I'm missing some kind of a driver.

    Any ideas?

    Thanks!
      My Computer


  2. Posts : 18,415
    windows 7 home 64bit
       #2

    Hi Welcome to Seven Forums ... Try Downloading the ASUS KB Filter Driver ..From the Link below ...

    ASUSTeK Computer Inc. -Support- Drivers and Download Eee PC X101CH
      My Computer


  3. Posts : 8
    Windows 7 Starter 32bit
    Thread Starter
       #3

    Thank you! But now there's another problem. Whenever I start the computer, it says there's no TouchPad driver installed. The problem is that I can't install either Synaptics or Sentelic TouchPad drivers, because it says there's no Sentelic/Synaptics device connected.

    I also want to ask, how do I remove that white flag icon which says there are no issues found? It's a bit annoying. :c
      My Computer


  4. Posts : 18,415
    windows 7 home 64bit
       #4

    Was your Touch pad working before ?.....



    Control Panel > User Accounts
    From the list in the main panel, click "Change User Account Control settings"
    Drag the slider to the bottom (Never notify)
    Click 'OK'...

    Be aware of the risks involved when you lower the protection level .. It is not some thing which i would Recommend
      My Computer


  5. Posts : 8
    Windows 7 Starter 32bit
    Thread Starter
       #5

    My touchpad was and is working fine.

    I've did this already, it's still there, saying no issues found.
      My Computer


  6. Posts : 18,415
    windows 7 home 64bit
       #6

    That is great news then :)
      My Computer


  7. Posts : 8
    Windows 7 Starter 32bit
    Thread Starter
       #7

    I mean, the touchpad was and is working fine, but I'm keep getting that error. :/
      My Computer


  8. Posts : 18,415
    windows 7 home 64bit
       #8

    Install the Hotkey Service hope that solves the problem
      My Computer


  9. Posts : 8
    Windows 7 Starter 32bit
    Thread Starter
       #9

    I've did it the first time you told me to, and after that I'm getting that error. :c
      My Computer


  10. Posts : 18,415
    windows 7 home 64bit
       #10

    I told you to Install the ASUS KB Filter Driver the first time .. Did you Install the Hotkey Service too ?..
      My Computer


 
Page 1 of 2 12 LastLast

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 03:21.
Find Us