Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: DV8000 No Audio Device Installed?

01 Nov 2009   #1
TwoShoes

Windows 7
 
 
DV8000 No Audio Device Installed?

I've been searching the internet for a few days now and I still cannot find the right driver to get my audio working.

I'm running Windows 7 Ultimate 64 on my HP DV8000. Here is my id info for my audio card so if somebody could help me find the right driver that would be great.

PCI\VEN_1002&DEV_4370&SUBSYS_309B103C&REV_02
PCI\VEN_1002&DEV_4370&SUBSYS_309B103C
PCI\VEN_1002&DEV_4370&CC_040100
PCI\VEN_1002&DEV_4370&CC_0401


I've tried following instructions from an older thread but I can't seem to get IE8 to download ActiveX controls so I can find the driver myself. All the old links to drivers in the older thread are gone now.


My System SpecsSystem Spec
.
13 Feb 2010   #2
gusgez

windows 7 ultimate
 
 

I have the same problem...any one with a solution?
My System SpecsSystem Spec
15 Feb 2010   #3
TwoShoes

Windows 7
 
 

I did find a solution. Somebody made a custom audio driver for my DV8000 so if you have the same machine then follow this link to the thread where somebody posted the audio driver.

No Sound Card Driver fails install
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 DV8000 No Audio Device Installed?




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
NO Audio Output Device is installed.
Good day everyone! First time here in the forum and in desperate need of help with my audio. My audio dissapeared one day and unable to find a fix. I tried re-installing audio drivers and downloaded the lastest drivers from Intel's website and still no solution. Audio in BIOS is enabled and also...
Sound & Audio
Audio device not installed
Hi guys, I really appreciate for those who helping. My Sony Vaio has installed Windows 7 Ultimate for a long time ago. But recently, my audio has muted or whatever has happened. I tried to look up the sound system in Device Manager, none of the system listed is related to sound or audio....
Sound & Audio
no audio device installed
i have compaq presario 5143il pc conf. intel core 2 duo, os win 7 ultimate sp 1 32 bit 3gb ram.500 hd problem error- no audio device found . troubleshoot error is one or more audio service isn't running(both the windows audio and the windows audio end point builder services must be running for...
Sound & Audio
no audio device is installed
Just need to know how to fix this for my friend if anyone can help post on this :)
Sound & Audio
Realtek Audio: No Audio Output Device is Installed
Hello. Im having the dreadful "No Audio Output Device is Installed" problem on my realtek audio. It worked some months ago, but im in no position to do a roll back. Im sure the hardware is just fine, it works with Ubuntu. The computer is a Dell Vostro 430. My OS is win7 64bit. I tried...
Sound & Audio
no audio outpost device is installed.
hey, i have just upgraded to windows 7 and when i tried to install the audio driver, i got an arror that said the driver cant work on windows 7. i said its to old. well so i looked for an updated driver for hours, and couldnt find anything. yes, my motherboard(and the sound..) is pretty old, but...
Sound & Audio


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 22:51.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App