Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Added drivers didnt work

03 Mar 2010   #1
cclloyd9785

Windows 7 Home Premium x64, Mac OS X 10.6.2 x64
 
 
Added drivers didnt work

I added my ATI Radeon 3100 mobility driver to boot.wim from my windows installation DVD using imagex. When i boot form the .wim using a pre-set boot order, it still boots into 800x600 resolution. Any way to get it full 1366x768 which is what my computer nativly runs?


My System SpecsSystem Spec
.
03 Mar 2010   #2
Frostmourne

Windows 7 Ultimate x86-64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by cclloyd9785 View Post
I added my ATI Radeon 3100 mobility driver to boot.wim from my windows installation DVD using imagex. When i boot form the .wim using a pre-set boot order, it still boots into 800x600 resolution. Any way to get it full 1366x768 which is what my computer nativly runs?
That is the standard resolution - you might need to modify an .inf file. Why do you want it at 1366x768?
My System SpecsSystem Spec
03 Mar 2010   #3
cclloyd9785

Windows 7 Home Premium x64, Mac OS X 10.6.2 x64
 
 

Yes. 1366x768 or even 1280x720, if you cant get the first.
My System SpecsSystem Spec
.

08 Mar 2010   #4
cclloyd9785

Windows 7 Home Premium x64, Mac OS X 10.6.2 x64
 
 

bump
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Added drivers didnt work




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
RT Seven Lite, didnt work at all?
ive been playing with this damn program for days now. long story short. ive got a custom os running on a virtual machine rite now. but nothing i asked for happened. internet explorer, not removed as requested.... no componets removed, no services disabled. i dont get it. i went through each step...
Installation & Setup
integrated webcam didnt work anymore
hello ive tried to reinstall windows (disk 2 disk recovery) and cant find my webcam anymore i cant find it in device manager and acer webcam program also cant detect any help?
Hardware & Devices
Added new 2nd montior, Windows will not let me change drivers
Hi, I had 2 Dell monitors hooked up to my Windows 7 64-bit desktop. One was a Dell 2208 and the other was a 2007fp. I removed the 2007fp and replaced it with a newer Dell U2311HD. The problem is, Windows will not let me remove the old 2007FP driver. I tried going into device manager and...
Hardware & Devices
UEFI Booting of GPT partition doesn't work after 2nd HDD was added
Good day, I have an Asus Z68 mainboard with UEFI-BIOS. Windows 7 Professional 64bit is installed in UEFI mode on a GPT partitioned drive (SSD). It worked flawlessly. Now I added my second, old harddrive, that is still MBR formatted. Windows won't start anymore, instead I am seeing "Windows...
Installation & Setup
Windows 7 didnt finish...
Hi guys! I was using my computer all day today.. then decided to put new graphics card in(was going to wait and do it tomorrow) anyway i put it in and then turned computer on.. all good, till it got to the Loading Screen. Just crashed everytime there! So i went to Repair and did a full...
Installation & Setup
Win 7 didnt like two SATA HD at once
Hello This afternoon i tried connecting two sata drives, one seagate drive and the second a Fujitsu laptop drive that i was going to back up, i checked the install HD was the first drive but when I booted windows a message displayed that a change on hardware generated an error. I selected the...
Hardware & Devices


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:43.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App