Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Problem starting streamci.dll

23 Apr 2010   #1
Iconic

Windows 7
 
 
Problem starting streamci.dll

I upgraded my Auroram9700 laptop to win7 64 bit.

My sound drivers are not working, I get this error when I try to download my appropriate sound driver:



I need someone to contact me via msn (Iconic@live.com) to remote view and try to see what the problem is or fix it if you know how. I've been trying to figure it out for days now and its driving me insane.


My System SpecsSystem Spec
.
23 Apr 2010   #2
Crispy

Windows 7 Ultimate x64 Service Pack 1 (Build 6.1.7601)
 
 

My System SpecsSystem Spec
23 Apr 2010   #3
Iconic

Windows 7
 
 

Erhm that's for vista. Since I'm desperate I tried it anyways and it didn't extract properly.
My System SpecsSystem Spec
.

23 Apr 2010   #4
Iconic

Windows 7
 
 

I love not having sound for a week straight. It's the best.
My System SpecsSystem Spec
23 Apr 2010   #5
Crispy

Windows 7 Ultimate x64 Service Pack 1 (Build 6.1.7601)
 
 

Do you have a x64 or x32 operating system?
My System SpecsSystem Spec
24 Apr 2010   #6
Iconic

Windows 7
 
 

64bit. It also says "No ADI codec drivers installed" on startup.
My System SpecsSystem Spec
24 Apr 2010   #7
Iconic

Windows 7
 
 

Day number four with no sound. You would think with "400" people viewing the drivers section one of them would be intelligent enough to fix this problem...
My System SpecsSystem Spec
24 Apr 2010   #8
Iconic

Windows 7
 
 

Ill pay someone if they can fix this through remote assistance....
My System SpecsSystem Spec
24 Apr 2010   #9
Crispy

Windows 7 Ultimate x64 Service Pack 1 (Build 6.1.7601)
 
 

I found the drivers on the alienware website but they are XP drivers you can give them a go: Alienware : The Ultimate Gaming Machine?

These drivers are Vista x64 drivers they will probably work for you,but make sure you install it under compatibility mode: Solved Alienware Aurora m9700 Drivers Problem Solved. - Vista Forums

Also just want to know how old is the laptop?
My System SpecsSystem Spec
25 Apr 2010   #10
Iconic

Windows 7
 
 

I've read everything in that thread before and tried every method suggested.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Problem starting streamci.dll




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
starting problem.
Hi guys. I was trying to fix my dad's laptop, because he downloaded or did something wrong to it. I thought that I should system restore. I did that and because he told me that it has been going for more than 1 month. So I restored it 2 months back. Now the problem begins. He changed his user...
General Discussion
RUNDLL there was a problem starting -k
when i log into windows i get this error message. Ive googled it & had a lilttle browse and couldnt find anything, any help would be much appreciated, cheers ;)
Software
Problem starting C:\etc
I keep getting this message and don't have a clue where the problem lies. i've searched and found similar, but not identical to this. The attachment says it all.
General Discussion
Problem in starting cs 1.6
I have compaq laptop presariocq61-408tx.320gb hdd,2gbram,intel dual core prosser,512 mb nvidiageforce103 graphis.I connot run counter strike 1.6 in my pc.when i click on the icon of the game it was not responding.i try it in compability mode but nothing happen.PIEASSSSSSSSSSSSEEEEEE HELP ME.
Gaming
A problem with starting up programs
I am using Windows 7 Home Premium 64 bit edition. Whenever I start my computer it comes on fine without any problem. But sometimes when I try so start some applications or program it doesn't start at all. It shows like it is starting but doesn't come up actually. I see the hourglass when I try to...
General Discussion
Problem starting up PC
Had my pc for over a year now but this last week i have been having a problem getting it to turn on. when i hit the power button it comes on for 1-2 seconds and immediately turns back off again, after a few tries it does boot up and says "Please reset CPU or memory frequency in CMOS setup" and the...
Performance & Maintenance


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 17:00.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App