Team Fortress 2

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast

  1. Posts : 5
    Windows 7 Beta
       #21

    i have been playing team fortress 2 a bit more and my fps are actually lower than i stated before.

    i get minimum 25 fps average 50 fps and max...well it doesnt really matter (200+ lol)

    btw i went to device manager and see if the update driver online thing works...it actually does work...i updated my ati driver (it actually found a driver online and downloaded it and installed all automatically....that never worked for me in vista or xp) and it also updated my wireless card driver....im starting to like 7 a lot.
      My Computer


  2. Posts : 53
    Windows 7 7100
       #22

    KRONie said:
    I got this problem with my TF2. After i installed WIn7 (about a week ago), i was running TF2 @ 60fps in battles on all high. Now i barely get 15 fps on 32 slot server on respawn. and around 9 fps on 2fort battlements. The funny thing is, doesnt matter what settings i set, i still get same framerates... I don't really feel like reinstalling windows every week, so do any of you any idea on how to fix it?

    my rig: Pentium 4 @ 3.0 GHz
    2GB DDR2 @ 600MHz
    x1950xt 256 mb @ 1280*1024 LCD
    joey2day said:
    my rig:
    e2160 @ 3 ghz
    4 gb ram @ 800 mhz
    x1950 pro 512 mb @ 1400*900
    joey2day said:
    My settings are all maxed out
    the resolution is 1400*900
    AA x4 AF x8
    i get minimums of 30-35, most of the time im over the 55 fps

    WTH?!
    we both have almost same hardware, but how come youre getting WAYY higher framerates than i do?
      My Computer


  3. Posts : 5
    Windows 7 Beta
       #23

    i dont know...i guess it could be your Pentium 4 :S...but to be honest i havent got a clue....maybe the driver support of my vga is better for the time being in windows 7

    your vga card is better than mine...so theoretically you should be getting more fps
    im guessing the cpu is creating a bottleneck...my brother has an older pc with a P4...they have the same clockspeed as todays cpus...but they dont perform as well

    btw what fps are you getting?
      My Computer


  4. Posts : 53
    Windows 7 7100
       #24

    joey2day said:
    i dont know...i guess it could be your Pentium 4 :S...but to be honest i havent got a clue....maybe the driver support of my vga is better for the time being in windows 7

    your vga card is better than mine...so theoretically you should be getting more fps
    im guessing the cpu is creating a bottleneck...my brother has an older pc with a P4...they have the same clockspeed as todays cpus...but they dont perform as well

    btw what fps are you getting?
    30 at most, 9 average, 1 minimum.

    e2160 is not that much of a difference in performance from P4 Hyper Threading edition. Maybe TF2 is not "optimized" for single cores.. but again i get exactly same results with hyper threading mode on or off, and funy thing is, when HT is on, only 1 "core" is being utilized(so other half of cpu is just doing nothing), and when HT is off, CPU is loaded 100%, BUT i still get same performance...
      My Computer


  5. Posts : 5
    Windows 7 Beta
       #25

    KRONie said:
    30 at most, 9 average, 1 minimum.

    e2160 is not that much of a difference in performance from P4 Hyper Threading edition. Maybe TF2 is not "optimized" for single cores.. but again i get exactly same results with hyper threading mode on or off, and funy thing is, when HT is on, only 1 "core" is being utilized(so other half of cpu is just doing nothing), and when HT is off, CPU is loaded 100%, BUT i still get same performance...
    hmm i dont understand then...this is only in windows 7 beta right?
    what OS where you using before? and did u get good performance there?
      My Computer


  6. Posts : 53
    Windows 7 7100
       #26

    Vista. somewhat the same performance.

    as i said, after fresh reinstall everything works PERFECT!
    my k\d as a sniper is not lower than 5:1, and im pretty much dominating all the snipers on enemy battlements :P
    but a week after fresh install, my fps drop below playable level.
      My Computer


  7. Posts : 42
    7 Pro X64
       #27

    Running nearly perfect with Win7 64 bit, 8800GT 512 and 181.20 drivers. Only problem is TF2 freaks out and stops responding whenever i quit. But that happened in Vista too
      My Computer


  8. Posts : 2
    win7 64bit
       #28

    Does anyone's audio settings change while connecting to a server? Always have to alt+tab to change them back to normal volumes every connect..
      My Computer


  9. Posts : 1,289
       #29

    KRONie said:
    WTH?!
    we both have almost same hardware, but how come youre getting WAYY higher framerates than i do?

    30 at most, 9 average, 1 minimum.

    e2160 is not that much of a difference in performance from P4 Hyper Threading edition. Maybe TF2 is not "optimized" for single cores.. but again i get exactly same results with hyper threading mode on or off, and funy thing is, when HT is on, only 1 "core" is being utilized(so other half of cpu is just doing nothing), and when HT is off, CPU is loaded 100%, BUT i still get same performance...
    Your really pushing your luck using a P4 single-core, I seriously doubt you will get any good framerate running a.) A single core machine, b.) a Pentium 4 c.) using a Pentium 4

    wierdo124 said:
    Running nearly perfect with Win7 64 bit, 8800GT 512 and 181.20 drivers. Only problem is TF2 freaks out and stops responding whenever i quit. But that happened in Vista too
    You can solve that easily, Just type "Services" into the start-menu searchbox and find the Steam Client Service, Then change the Logon it uses from Local System to your admin user account and password

    The Steam Client Service violates a high number of Local System account Security policy's so changing it to your Admin account solves the Crash-on-exit and a multitude of other Game problems

    Heres how I configured my Steam Client Service properties, It does fix the Steam issues


    fierce said:
    Does anyone's audio settings change while connecting to a server? Always have to alt+tab to change them back to normal volumes every connect..
    Yes, Its by design

    Goto your Audio properties and change this setting if you dont want your other Audio volume lowered when you start playing a movie/game or anything else






    Steven
      My Computer


  10. Posts : 1
    windows 7
       #30

    Has anyone had any issues with audio in TF2? When I launch TF2 in windows 7 my speaker settings are always blank and my mic doesn't work. The strange thing is that the mic works fine in Steam but not in TF2.
      My Computer


 
Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 08:44.
Find Us