Whats wrong?

Page 2 of 2 FirstFirst 12

  1. Posts : 7
    Ontario
    Thread Starter
       #11
      My Computer


  2. Posts : 24,479
    Windows 7 Ultimate X64 SP1
       #12

    That worked although I don't see anything wrong. Your voltages are rock solid, but the CPU fan doesn't change much. Was this log while gaming and a crash, it's only several seconds long?]

    Whats wrong?-hw-log.jpg
      My Computer


  3. Posts : 7
    Ontario
    Thread Starter
       #13

    Near the last 20 seconds I ran league at max setting and everything and then it started to lag. Do you want me to runn it until my computer shuts down?
      My Computer


  4. Posts : 24,479
    Windows 7 Ultimate X64 SP1
       #14

    Yes please start the game then the logging.
      My Computer


  5. Posts : 7,682
    Windows 10 Pro
       #15

    Zhao said:
    After buying a new PSU 600WAtts and installing it. The same error occurs. When It's idle CPU is usually 58C and GPU is 55C now.
    Haven't seen this issue addressed so... yeah, 58C idle for that CPU is a bit high.

    Have you checked to see if the CPU is properly seated?
    Is the fan working?
    Are the case fans working?
    Is there a lot of dust inside?
    Tried replacing the thermo paste on the CPU?

    These are but a few questions as to why your idle temps are so high.
      My Computer


 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 23:38.
Find Us