Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Bf2 & windows 7

02 Mar 2010   #1
merka

Meh`
 
 
Bf2 & windows 7

Hey guys i have installed w7 32bit
installed bf2 and message comes up ( game only been tested windows xp server pack 2 ) something serve or server like that. anyway it proseeds to installes
works fine i patched it with 1.4 . then try 1.5 and came up says i allready havea newer verison? anyway the game loads up fine when it comes to the login menu the game crashes/frezzes iv tryed everything. even in admin mode


some one help me please thanks


My System SpecsSystem Spec
.
02 Mar 2010   #2
merka

Meh`
 
 

anyone
My System SpecsSystem Spec
02 Mar 2010   #3
adt

Windows 7 Ultimate 64 bit
 
 

have you tried running in Compatibility Mode ?
My System SpecsSystem Spec
.

02 Mar 2010   #4
Phase

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Did you install the new patch? I believe it's 1.5...
My System SpecsSystem Spec
02 Mar 2010   #5
merka

Meh`
 
 

hi yes i have just installed the patch
My System SpecsSystem Spec
02 Mar 2010   #6
FZ21Z

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Not got a clue what BF2 is, but what I can tell you, is that an "OS", means Operating System, i.e XP, Vista or 7.
My System SpecsSystem Spec
02 Mar 2010   #7
Phase

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by FZ21Z View Post
Not got a clue what BF2 is, but what I can tell you, is that an "OS", means Operating System, i.e XP, Vista or 7.
Lol, it's a game - Battlefield 2
My System SpecsSystem Spec
02 Mar 2010   #8
stormy13
Microsoft MVP

Win 7 Ultimate x64
 
 

Quote:
works fine i patched it with 1.4
1.4 or 1.41? 1.5 requires 1.41 before installing.

System specs would help as well.
My System SpecsSystem Spec
02 Mar 2010   #9
merka

Meh`
 
 

i have the 1.41 also on my pc and i have the 1.5

iv uninstalled and reinstalled many times just it frezzes at the login menu where you manage accounts

my OS is

Processor:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+ (2 CPUs), ~2.2GHz
Memory:2048MB RAM
Hard Drive:82 GB
Video Card:RADEON X800GT

Operating System:Windows 7 Home Premium 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)
My System SpecsSystem Spec
02 Mar 2010   #10
FZ21Z

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by merka View Post
my OS is

Processor:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+ (2 CPUs), ~2.2GHz
Memory:2048MB RAM
Hard Drive:82 GB
Video Card:RADEON X800GT

Operating System:Windows 7 Home Premium 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)
You can put that info in here - System Specs, to save writing it out again should you have other issues.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Bf2 & windows 7




Thread Tools



Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 00:49.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App