Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Windows 7 RC Vs Windows 7 7127 build

15 May 2009   #11
RST101

Windows 7 Ultimate x64.
 
 

Zanarkand just download the pack to desktop then open control panel, region and languages then click on the tab keyboard and languages. Go to where you just saved it to and there you go.




Attached Thumbnails
Windows 7 RC Vs Windows 7 7127 build-language.png  
My System SpecsSystem Spec
.
15 May 2009   #12
SoLoR

Windows 7 SP1 x64 build 7601.21701
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by magicdave26 View Post
Ah so there was a problem with networking, for the past few builds ive not been able to enable IPv6 meaning my network location was stuck and greyed out on Public

Main problem is, default win7 have installed teredo ipv6 tunnel and since this build (7127) you can actualy remove it in device manager (before you needed edit registry so this is new as well), but main problem is, TEREDO is ****, packetloss, downtimes etc. What i do is i remove default teredo tunnel and im using "my" own tunnel over sixxs and runing my own dhcpv6 server for my network subnet.
My System SpecsSystem Spec
15 May 2009   #13
Zanarkand

 
 

Quote   Quote: Originally Posted by RST101 View Post
Zanarkand just download the pack to desktop then open control panel, region and languages then click on the tab keyboard and languages. Go to where you just saved it to and there you go.
I tried it but when I select the LP it says "The Language Pack cannot be installed on this computer " .


Attached Images
Windows 7 RC Vs Windows 7 7127 build-untitled.jpg 
My System SpecsSystem Spec
.

15 May 2009   #14
Xcode

WIN 7 Ultimate 7127 RC
 
 

So far my system is crash and hang free.. but I have not installed office 07 with the SP2 and SP3 updates.. that is what appeared to kill my 7100 install

UPDATE 1 hour later.....
Office 2007 installed.. no SP updates.. works 100% right now.. very very fast compared to my broken 7100 install... I may pass on the SP updates for Office at least 2 days.

UPDATE another 1 hour later...
The colors are better. My greens are really brighter and greener like there were in XP..
I am going to use BitDefender Beta 2010 since it is suppose to be for Win7 this time. AVG seem like it was a possible problem too.
My System SpecsSystem Spec
16 May 2009   #15
magicdave26

Windows 7 SP1 x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by RST101 View Post
Undercover ran in the other builds if you used 179.43 drivers. For some reason 181s and 185's would not run it. I have still put 179.43s on because I lose 2 points in the wei with the 85s.

Seems nvidia are really f**king things up lately with their drivers.
I dont take the WEI score seriously yet, I have had reports of people getting different WEI scores after a reinstall of the same build of 7 along with the same drivers

My laptop jumped from a 3.5 gaming graphics to a 5.0 just by installing the WDDM 1.1 driver for 7, I doubt it improved its performace anywhere near that much, WEI scores are not ready yet
My System SpecsSystem Spec
18 May 2009   #16
malcriao

vista
 
 
MCE remote problem Fixed?

Hey guys, does anyone know if v.7127 fixed the MCE remote control problems in previous versions of "7"......... thanks
My System SpecsSystem Spec
18 May 2009   #17
dgwin7

Windows 7 64bit Ultimate
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by malcriao View Post
Hey guys, does anyone know if v.7127 fixed the MCE remote control problems in previous versions of "7"......... thanks
Yes rumors around 7127 fixed MCE stuff but I don't know bec I don't use MCE much.

dg
My System SpecsSystem Spec
18 May 2009   #18
Howdr

Win 7 7100
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Xcode View Post
So far my system is crash and hang free.. but I have not installed office 07 with the SP2 and SP3 updates.. that is what appeared to kill my 7100 install

UPDATE 1 hour later.....
Office 2007 installed.. no SP updates.. works 100% right now.. very very fast compared to my broken 7100 install... I may pass on the SP updates for Office at least 2 days.

UPDATE another 1 hour later...
The colors are better. My greens are really brighter and greener like there were in XP..
I am going to use BitDefender Beta 2010 since it is suppose to be for Win7 this time. AVG seem like it was a possible problem too.
Hmm must be some updates in 7127 that works better with your system

I have updated 7100 over 4 times now

I have had no problems with running it 16 hours a day.
My System SpecsSystem Spec
19 May 2009   #19
johngalt

 

Quote   Quote: Originally Posted by magicdave26 View Post
Yup expire date is the same

One person says now games that did not previously run, do run, ie. NFS undercover runs now
I played Undercover on a *variety* of builds and never had an issue playing it. I'll install it on the RC here to prove it in a couple of days....

Quote   Quote: Originally Posted by RST101 View Post
Undercover ran in the other builds if you used 179.43 drivers. For some reason 181s and 185's would not run it. I have still put 179.43s on because I lose 2 points in the wei with the 85s.

Seems nvidia are really f**king things up lately with their drivers.
I dunno - My WEI doesn't change but with successive WDDM drivers the OS itself is a lot smoother. I'll stick with stability over WEI score, which is at 5.9 for me anyway.

Quote   Quote: Originally Posted by SoLoR View Post
Main problem is, default win7 have installed teredo ipv6 tunnel and since this build (7127) you can actualy remove it in device manager (before you needed edit registry so this is new as well), but main problem is, TEREDO is ****, packetloss, downtimes etc. What i do is i remove default teredo tunnel and im using "my" own tunnel over sixxs and runing my own dhcpv6 server for my network subnet.
Care to detail that? I'm interested in this as I plan to start using RDP into my machine from my laptop when at school....

Quote   Quote: Originally Posted by Xcode View Post
So far my system is crash and hang free.. but I have not installed office 07 with the SP2 and SP3 updates.. that is what appeared to kill my 7100 install

UPDATE 1 hour later.....
Office 2007 installed.. no SP updates.. works 100% right now.. very very fast compared to my broken 7100 install... I may pass on the SP updates for Office at least 2 days.

UPDATE another 1 hour later...
The colors are better. My greens are really brighter and greener like there were in XP..
I am going to use BitDefender Beta 2010 since it is suppose to be for Win7 this time. AVG seem like it was a possible problem too.
I'll be the brave one and install M$O07 and fully update it - it's never given me a problem on any build thus far, so I expect none now....

Quote   Quote: Originally Posted by magicdave26 View Post
I dont take the WEI score seriously yet, I have had reports of people getting different WEI scores after a reinstall of the same build of 7 along with the same drivers

My laptop jumped from a 3.5 gaming graphics to a 5.0 just by installing the WDDM 1.1 driver for 7, I doubt it improved its performace anywhere near that much, WEI scores are not ready yet
Me neither, but it is a bit disconcerting when a previous build or two told me my pair of GTX260s were worth a measily 2.x rating in the Business department....

Quote   Quote: Originally Posted by Howdr View Post
Hmm must be some updates in 7127 that works better with your system

I have updated 7100 over 4 times now

I have had no problems with running it 16 hours a day.
Mine has been rebooted like 4 times in 2 weeks....Other than the G15 drivers being stupid, I ma having a blast in 7 RC.
My System SpecsSystem Spec
19 May 2009   #20
tw33k

Windows 7 Ultimate (x64) SP1
 
 

i've been running 7100 for the past month or so and apart from my 2 control panel icon issue (see separate thread) i have had absolutely no problems at all. my question then is, having read all previous posts, is there any reason, apart from the fact that it is the latest build, to install 7127? unless i'm missing something it appears that it would be of no great advantage to me. like i said, everything runs exceptionally well on 7100
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Windows 7 RC Vs Windows 7 7127 build




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
No upgrade from Build 7127 to 7600?
I am curently running Win7 Build 7127. Then I dowloaded Build 7600 (should be). Tried to install it, there was opytion to upgrade. But, when I click upgrade it said that no possibility for it. means that I shoul install cleanly. Any help please!
Installation & Setup
Build 7127 or 7100?
My familys PC has become bloated and i'm going to install win 7 on it, but after reading this thread https://www.sevenforums.com/news/11078-beta-expiration-letter.html , i am unsure whether to install the RC or 7127, does anyone know if 7127 will be shut off in august like 7000? Because i'm going...
General Discussion
build 7127 Vs 7100 - Thoughts so far
Hi all Clean install on a laptop -- 11 Mins from a USB stick for 7127 vs 17 mins for 7100. (If you made a bootable usb stick from an earlier version - or even VISTA just delete the files and copy the files from the W7 ISO to the USB stick. The old bootrec is fine - even if it's the x-86...
General Discussion
What's new in build 7127?
I'm a sucker for always downloading new builds of W7. What's new in 7127 that was not in the RC?
General Discussion
Win 7 Build 7127 with DirectX 11 ???
I just check DXDIAG and run 64-bit mode and spot DirectX 11 is already included ?:p http://i44.tinypic.com/34phy55.jpg dg
Graphic Cards


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:04.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App