Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: WOW! A Bug in Win 7 7127 x64?

23 May 2009   #1
ukgovsucks

Windows 7 Ultimate x64
 
 
WOW! A Bug in Win 7 7127 x64?

Ahhh... s**t. I was quite proud to say that I have had a 'bug-free' time since using all builds of Windows 7 so far. Until now.

I have just had to reset my PC as when I booted up before all I got was a black screen with the build info showing in the bottom right corner of the screen and the mouse cursor. That's it! Everything had stopped loading up and there was nothing to click on. Not even the bar on the bottom! Nothing!

A strange one. Resetted and now back to normal again.

Anyone else seen this?


My System SpecsSystem Spec
.
23 May 2009   #2
balayetde

Windows 7 x64
 
 

my working good
My System SpecsSystem Spec
23 May 2009   #3
Captain Zero

Windows 7 Home Premium x64
 
 

That's potentially a heat issue. Checked your temps, lately?
My System SpecsSystem Spec
.

23 May 2009   #4
Wyodiver

Win 7 64 bit, 7127
 
 

Nothing like that has happened to me with any build, thankfully. I tend to agree with Captain Zero, sounds like a hardware issue.
My System SpecsSystem Spec
23 May 2009   #5
dgwin7

Windows 7 64bit Ultimate
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ukgovsucks View Post
Ahhh... s**t. I was quite proud to say that I have had a 'bug-free' time since using all builds of Windows 7 so far. Until now.

I have just had to reset my PC as when I booted up before all I got was a black screen with the build info showing in the bottom right corner of the screen and the mouse cursor. That's it! Everything had stopped loading up and there was nothing to click on. Not even the bar on the bottom! Nothing!

A strange one. Resetted and now back to normal again.

Anyone else seen this?
Bug ?

your pc might be something wrong with configuration.

if you have old build and didn't do preform clean install OS 7127.

I am running with 7127 zero problem at all.
My System SpecsSystem Spec
24 May 2009   #6
7Heaven

Windows 7 7260 X86
 
 

Are you by any chance on a dual monitor setup, if i set mine to dual, i've had black screen with info and cursor.
My System SpecsSystem Spec
24 May 2009   #7
sup3r1or

Windows 7, MAC OSX leopard
 
 

Im running 7127 and Im quite happy its my Main OS I dont have anything else (well Leopard on my other HDD).
The only bug I found in 7127 is that defrag is not working (at least on drive C)
My System SpecsSystem Spec
24 May 2009   #8
ukgovsucks

Windows 7 Ultimate x64
 
 

dgwin7: I always do a clean install mate. Never upgrade. PC is setup perfectly fine. I build my own, like I have done for years. Plus I used to have my own PC Building business. So I know a thing or two. This is definitely a little bug somewhere. It's only happened the once.

7Heaven: My PC is hooked up to our HDTV too. However that was not switched on or being used at the time. Plus the manner of the bug does not really show this problem to be that. To have a totally black screen, I would say that the picture has appeared on the HDTV instead, however the HDTV was not on and the Windows 7 Build info was showing on my monitor!? Been running a dual setup for some time now and never seen this issue before. As I have only recently installed build 7127 (x64) I am assuming the OS has a little bug. To be expected I suppose, after all, it's still a beta product.

I'm not really overly concerned about what happened, it's never happened again since so I'm not too worried. I do have (dare I say it) Vista installed on another HD Caddie as a backup, so if Windows 7 ever plays up big time I can fall back on that. I do love my Windows 7 though.
My System SpecsSystem Spec
24 May 2009   #9
premier69

Windows 7 RTM x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ukgovsucks View Post
Ahhh... s**t. I was quite proud to say that I have had a 'bug-free' time since using all builds of Windows 7 so far. Until now.

I have just had to reset my PC as when I booted up before all I got was a black screen with the build info showing in the bottom right corner of the screen and the mouse cursor. That's it! Everything had stopped loading up and there was nothing to click on. Not even the bar on the bottom! Nothing!

A strange one. Resetted and now back to normal again.

Anyone else seen this?
sounds like the problem i had, turns out windows wanted to use the other DVI output on my GPU card as it's primary monitor.
My System SpecsSystem Spec
24 May 2009   #10
Uber Philf

W7 RTM Ultimate x64
 
 

Ive recently changed to 7127 from 7100, and i have not problems what so ever

Enzo.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 WOW! A Bug in Win 7 7127 x64?




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Far cry 2 and Win7 7127??
After upgrading to build 7127, I can't play Far Cry 2 i DX10 mode anymore? "farcry2.exe has stopped working" That is all the info I get. If in DX9 it runs just fine. Is there a DX10 update somewhere to windows 7?
Gaming
New Error on 7127 x64
Hi, I've been into this problem for about 30 minutes, Everytime I tried to install a program I ran into this error, cannot open Photoshop (already installed), Thunderbird, or another software.:shock: any one have an idea?
Software
New installation of 7127
Ive just clean installed 7127 after having various problems with RC. My current problem is with permissions. All through-out beta Ive been using the built-in administrator account. This time however I thought Id stick with the user level account. I normally move most of the folders under...
Installation & Setup
Dreamscene in 7127
Any consensus on how to get DreamScene running in Windows 7? The usual assortment of 'hacks' isn't what I mean, a little regedit perhaps? Codec install..? It's the only remnant of Vista I'd like to see in W7. ;)
Customization
Can I install 7127 on 256 MB of RAM?
Im doing a computer restore for someone- using 7127. Can I go ahead and install it on 256MB of RAM with a Celeron M 1.4GHz? They are getting 1 GB of RAM in the next 3 days. Thanks!
Installation & Setup
What's new in build 7127?
I'm a sucker for always downloading new builds of W7. What's new in 7127 that was not in the RC?
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 18:48.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App