Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Need Some help Really Bad!

06 Oct 2010   #1
Magoo

Window 7 x64
 
 
Need Some help Really Bad!

Hey Guys,

I used the guide here to create a standard quick launch like XP on W7 x64, Its working great, I accidentally unchecked when I right clicked the taskbar under toolbar's. Thought no big deal, I'll just re check it, Well, It's not listed there anymore, and I'm not sure how to get it back and I definetly need it back


Thanks for your help!
Magoo




My System SpecsSystem Spec
.
06 Oct 2010   #2
mikedl

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Have you re-traced the steps you took when you initially enabled quick-launch?

Quick Launch - Enable or Disable
My System SpecsSystem Spec
06 Oct 2010   #3
Magoo

Window 7 x64
 
 

Thank I got it fixed but now my regular progams , like firefox when they open next to the quick launch bar, are only 1/2 the height , the don't fill up the whole area on the taskbar exactly 1/2 the vertical height. Any ideas there?


Thanks!
My System SpecsSystem Spec
.

06 Oct 2010   #4
mikedl

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Magoo View Post
Thank I got it fixed but now my regular progams , like firefox when they open next to the quick launch bar, are only 1/2 the height , the don't fill up the whole area on the taskbar exactly 1/2 the vertical height. Any ideas there?


Thanks!
Have you set your taskbar appearance to "Use small icons?"

Taskbar - Use Small or Large Icons

Need Some help Really Bad!-screenshot00015.jpg

If you have, un-check the box shown above and let us know.


My System SpecsSystem Spec
07 Oct 2010   #5
Magoo

Window 7 x64
 
 

Thank you that fixed, but I never uncheck it, Very wierd, I got everything back to normal now , The only problem is If i uncheck it again it vanished permanetly. The easy way to solve this is not uncheck it, but is there a way to make it permanent and i also saved my theme

Magoo
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Need Some help Really Bad!




Thread Tools



Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 18:25.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App