Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Windows 7 RC Wont Install Properly...PLEASE HELP!!!

20 Jun 2009   #81
Orbital Shark

 
 

If hardware is the problem it means that native Windows 7 drivers are the cause. If we could identify the hardware then we could get him to Install Windows 7 in safe mode it's worked wonders for me before.


My System SpecsSystem Spec
.
20 Jun 2009   #82
Dark Nova Gamer

Windows 7 Ultimate, OS X 10.7, Ubuntu 11.04
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Orbital Shark View Post
If hardware is the problem it means that native Windows 7 drivers are the cause. If we could identify the hardware then we could get him to Install Windows 7 in safe mode it's worked wonders for me before.
Never knew about that, learn something new every day I guess. =P
My System SpecsSystem Spec
20 Jun 2009   #83
Earlstreetblue

Windoze Se7en Profesional x64
 
 

When installing win7 did it get stuck at a certain point? If so how long did you wait before pulling the plug? It appears that you can wait 5 to 10 mins before it carries on loading.
My System SpecsSystem Spec
.

20 Jun 2009   #84
Dark Nova Gamer

Windows 7 Ultimate, OS X 10.7, Ubuntu 11.04
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Earlstreetblue View Post
When installing win7 did it get stuck at a certain point? If so how long did you wait before pulling the plug? It appears that you can wait 5 to 10 mins before it carries on loading.
its not me just so you know.

Though, we installed it, it went to do its reboot (as its suppose to) and then the Hard Drive started making a loud noise.

The screen came up, but it was all black with the Watermark in the lower right-hand corner. Stays like that. The loud noise went away after the Hard Drive became idle.
My System SpecsSystem Spec
20 Jun 2009   #85
Earlstreetblue

Windoze Se7en Profesional x64
 
 

Quote:
its not me just so you know.
Yes I know

Its just that, that happened to one of my installs recently on another Asus based pc, and it stayed at that point for nearly 10mins before it carried on. I almost gave up, but left it running just to make certain.

Mind you the hard drive shouldn't be making loud noises. Maybe he ought to try another hdd if he can, just to make certain.
My System SpecsSystem Spec
20 Jun 2009   #86
Dark Nova Gamer

Windows 7 Ultimate, OS X 10.7, Ubuntu 11.04
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Earlstreetblue View Post
Yes I know

Its just that, that happened to one of my installs recently on another Asus based pc, and it stayed at that point for nearly 10mins before it carried on. I almost gave up, but left it running just to make certain.

Mind you the hard drive shouldn't be making loud noises. Maybe he ought to try another hdd if he can, just to make certain.
Unless Microsoft has created a way to email physical objects, I doubt that is an option. Though the HDD being screwy was my first guess..
My System SpecsSystem Spec
20 Jun 2009   #87
Earlstreetblue

Windoze Se7en Profesional x64
 
 

Odder things have happened, lol. With MS products anything can happen. But does point to a hdd problem, given the abnormal noise.
My System SpecsSystem Spec
20 Jun 2009   #88
johnny1000

Windows 7
 
 

Hey guys. My brother figured out what to do, hes only 9 years old. He came down this morning and pushed the source button on my screen and it let me to a username screen/password screen and i did it quickly and now im onto the Windows LOL. All that work and all i had to push was source lol, thanks though!!!
My System SpecsSystem Spec
20 Jun 2009   #89
Dark Nova Gamer

Windows 7 Ultimate, OS X 10.7, Ubuntu 11.04
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by johnny1000 View Post
Hey guys. My brother figured out what to do, hes only 9 years old. He came down this morning and pushed the source button on my screen and it let me to a username screen/password screen and i did it quickly and now im onto the Windows LOL. All that work and all i had to push was source lol, thanks though!!!
.................................. I feel stupid haha

Well i am glad you got it working hope you enjoy Windows 7!
My System SpecsSystem Spec
20 Jun 2009   #90
johnny1000

Windows 7
 
 

Its ok man, dont worry about it, im just glad you guys helped me out, i really apreciate it honestly, thanks!!!
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Windows 7 RC Wont Install Properly...PLEASE HELP!!!




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Computer wont shut down properly
Hey so iv been having this problem for awhile and cant seem to get it fixed. So i screwed up trying to update my drivers. I think i installed the wrong updates and it slowed my computer down and it started to not want to shut down properly then it wouldn't start up properly. So anyway i sent it...
General Discussion
windows 7 wont boot properly.
hi! i have a dell inspiron 1545 laptop with windows 7 home premium edition 32. i performed an update on the software, when the update was complete i tried to login but the welcome sign wasnt going away. after half an hour i forced shutdowned the computer and restarted it i got two option "startup...
General Discussion
Pc wont let me watch Itunes movie properly
On further exploration if i play a movie my cpu on itunes in task manager keeps going up to 98 percent. Im not sure if im posting this in the right place but hopefully someone can help or reply so i can explain my situation. At this moment ive restarted my pc about 10mins ago and my cpu...
Music, Pictures & Video
Laptop wont shut down properly after installing second HDD
Hello. I recently bought this item, for replacing my optical drive with another hard drive. The installation was successful and my second hard drive is showing. My problem however is that my laptop wont shut down completely after this install. I get past the "Windows is shutting down"...
Hardware & Devices
PC wont sleep properly ever since installing SP1
Ever since I installed SP1 my PC completely shuts off instead of going to sleep after the specified time, I double checked and havent change any power settings. When I turn the power on after it tried to sleep I get the initial warning menu saying windows wasnt shutdown properly, so its trying...
Performance & Maintenance
Windows Wont Load Up Properly!!!
Well I had to restart my comp using the on/off siwtch and now when I boot up my comp Windows loads up and I put my password in and everything and its been on the Welcome loading screen now for like 30 minutes, what should I do? Thanks!!!
Performance & Maintenance


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:18.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App