Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: WMP strangeness

08 Feb 2011   #1
nkoss

Windows 7 Pro 64
 
 
WMP strangeness

I upgraded my IE to IE9 (beta) and somehow lost Windows Media Player. I reverted back to IE8 and WMP is still not working. I have been using my W7Pro64 for over a year and it was working fine. Now when I click on a WMV file I see a flash as if WMP was trying to start, then whatever the flash was disappears. It clearly was the WMP program trying to start, but why would it not be working?


My System SpecsSystem Spec
.
08 Feb 2011   #2
allend66

Windows 7 Home Premium x64 OEM --> RTM clean install
 
 

Instead of uninstalling, try a system restore point prior to ie9.
My System SpecsSystem Spec
08 Feb 2011   #3
nkoss

Windows 7 Pro 64
 
 

It's a bit late for that, isn't it?
My System SpecsSystem Spec
.

08 Feb 2011   #4
allend66

Windows 7 Home Premium x64 OEM --> RTM clean install
 
 

What are your system specs?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 WMP strangeness




Thread Tools



Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 15:35.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App