Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Windows File Missing! Any Ideas?

11 Feb 2011   #11
toughbook

 
 

Forgot to mention, the Power Settings are both at Balanced. Only with a couple of tweaks to them. I just read that link, did the suggestion from Intel. After I hot OK, usually you would lose your connection for about 2 to 4 seconds. I had to reboot in order to get a connection?


My System SpecsSystem Spec
.
11 Feb 2011   #12
Anak

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 7 Home Premium 64bit Ver 6.1.7600 Build 7601 - SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by toughbook View Post
They are both 32 Bit machines. I am running the latest driver from Panasonic. There is one thing about these Toughbooks, they don't like Generic Drivers.

Another wierd thing last night. I was plugged into my Ethernet last night for awhile and noticed that my white signal icons were misssing. As soon as I disconnected the Ethernet cord they would pop right back instantly???
This could still be driver related, Would you please double-check?

Have you been here? Toughbook Computer Support - Search Downloads This is for what is listed, CF-30K/L (mk3).
There are two other suffix codes listed M, and Q. You would have to make sure which suffix yours is, and then check accordingly to see if your drivers are up to date.

One of the WLAN drivers is marked Update.
If you need to update go over the Instructions just to make sure how.
If not it still would not hurt to re-install, It could have been a bad update, but make sure the current driver is completely gone.
Quote   Quote: Originally Posted by toughbook View Post
Forgot to mention, the Power Settings are both at Balanced. Only with a couple of tweaks to them. I just read that link, did the suggestion from Intel. After I hot OK, usually you would lose your connection for about 2 to 4 seconds. I had to reboot in order to get a connection?
I would not think this to be too out of the ordinary. There are times Windows Updates do not call for a reboot, but they will work, work better after the user does reboot.

It really is a good habit to reboot when you make a change to the OS, even if it does not call for it.

Have you ever crashed a party instead of being invited?

Quote   Quote: Originally Posted by toughbook View Post
Without a doubt, the 4965 is heads of shoulders better than the 5100.
An afterthought; You know you could swap them out.
Is it still under warranty?

Your 4965 is in the third pix down..............
Wireless card >> Laptop Parts 101
My System SpecsSystem Spec
11 Feb 2011   #13
toughbook

 
 

I redid the latest driver again about 2 hours ago actually, from that same site you posted. That is where I get and use all my drivers. I have not been back home or to a WiFi place yet to see how it goes.

They are both still under warranty. The only thing they will allow you to do without voiding your warranty is add more memory. The way these are designed if you were to open them up you could tell. That breaks the water tight seal it's in.

Anything other than that my 3 years is out the window. I can't afford to mess that up.

After I get home I will reboot and see if I get a error message. I have deleted all my wireless profiles as well. I am using my Verizon 4G right now, which does not cause any errors or anything.

Thanks for sticking this out with me
My System SpecsSystem Spec
.

11 Feb 2011   #14
Anak

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 7 Home Premium 64bit Ver 6.1.7600 Build 7601 - SP1
 
 

Your welcome.
My System SpecsSystem Spec
12 Feb 2011   #15
toughbook

 
 

Good news! When I got home last night I made sure I was logged into my home's network. I logged off for the night. When I got in my van this morning I awoke the computer and it connected perfectly. I went to my Reliability Monitor and no errors at all.

I will monitor it today and make sure all goes well. I must have had a bad Driver install like you suggested. I have never had that happen before, nor did I make any changes before it started messing up? Any way, it seems fixed for now

I really want to thank you for sticking with me thru this problem. This is what and how this place needs to work. So glad to be a member of this place!
My System SpecsSystem Spec
12 Feb 2011   #16
SledgeDG

Windows 7 Ultimate x86
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by toughbook View Post
Another wierd thing last night. I was plugged into my Ethernet last night for awhile and noticed that my white signal icons were misssing. As soon as I disconnected the Ethernet cord they would pop right back instantly???
That's completely normal. There is no need for the computer to show the strength indicator for any wireless connection as long as you're hooked to a network cable

-DG
My System SpecsSystem Spec
12 Feb 2011   #17
Anak

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 7 Home Premium 64bit Ver 6.1.7600 Build 7601 - SP1
 
 

Keeping my fingers crossed!
My System SpecsSystem Spec
12 Feb 2011   #18
toughbook

 
 

I agree 100% with you, however, I have always had my Wireless bars showing on every W7 computer while an Ethernet cable is plugged in. I like the fact that they don't show, which then you know your running off of Ethernet.
My System SpecsSystem Spec
12 Feb 2011   #19
Anak

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 7 Home Premium 64bit Ver 6.1.7600 Build 7601 - SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by SledgeDG View Post
Quote   Quote: Originally Posted by toughbook View Post
Another wierd thing last night. I was plugged into my Ethernet last night for awhile and noticed that my white signal icons were misssing. As soon as I disconnected the Ethernet cord they would pop right back instantly???
That's completely normal. There is no need for the computer to show the strength indicator for any wireless connection as long as you're hooked to a network cable

-DG
Quote   Quote: Originally Posted by Anak View Post
Keeping my fingers crossed!
Quote   Quote: Originally Posted by toughbook View Post
I agree 100% with you, however, I have always had my Wireless bars showing on every W7 computer while an Ethernet cable is plugged in. I like the fact that they don't show, which then you know your running off of Ethernet.
WOT!, Wots'd problem here? Do I detect a problem here? Is there a problem here or is this a matter of semantics?

No sooner than I get one problem solved, up crops another
My apologies, I couldn't help myself.

Actually I only have a wired network off a wired DSL router, and it always bugged me that the Internet/Network icon on the Taskbar doesn't show activity in win7 like it use to in earlier versions of windows.


But, I got use to it.........
My System SpecsSystem Spec
12 Feb 2011   #20
SledgeDG

Windows 7 Ultimate x86
 
 

Quote:
Actually I only have a wired network off a wired DSL router, and it always bugged me that the Internet/Network icon on the Taskbar doesn't show activity in Windows 7 like it use to in earlier versions of windows.


But, I got use to it
Perhaps this makes you happy again

Network Activity Indicator for Windows 7 - IT Samples


or even this one with usage statistic and more bells and whistles

http://www.softperfect.com/products/networx/
-DG
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Windows File Missing! Any Ideas?




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Windows could not start because the following file is missing....
im do a EasyBCD To start dual boot~~ when im restart my computer and this message appear~ Windows could not start because the following file is missing or corrupt: <Windows root"\system32\ntoskrnl.exe. Please reinstall a copy of the above file. when im start recovery it have to OS that...
Installation & Setup
Office 2010 icons have gone missing! Out of ideas!
Win 7 x64. Office 2010. Icons missing on both desktop and start up menu, managed to restore my adobe ones but still unable to sort my office icons out. I've tried other ideas off multiple forums but as yet I've been unsuccessful. Can not repair/uninstall office. tried to rebuild icon cache.db ,...
Microsoft Office
Missing Boot file from Windows.
Yesterday, I moved the boot ini file from my hard disk drive and created a new folder in C: and I've put it there. And it is a bad idea because my computer won't boot. It always say Loading BOOT file from C://Windows and then as usual I get a black empty screen. Can you please tell me how...
General Discussion
D3dx9_42.dll file is missing,Windows 7 32 bit with 8 gb Ram
My pc configration is Windows 7 32 bit with 8 gb Ram,1 TB HDD, ATI HD 5770 graphic card, MB-intel WX58BP.. i install some games like..hitman blood money,wolverine x-men origins,NFS-Hot persuit.. after install wen i start these games i recieve the same error message that D3dx9_42.dll file is...
Performance & Maintenance
File icons missing in windows 7
ok so i have noticed that with applications that require an install theres no icon its just the default missing icon file as shown in the attatchment below. can anyone help me or is it meant to be like that?
General Discussion
Looking for Ideas on File sharing accros the internet.
Hello everyone, I have been trying to come up with some ideas for being able to perform a backup or file synchronization across the internet. My Mother who has a new laptop with windows 7 is very gun shy with keeping it on and plugged in when the weather gets slightly bad. This is mainly...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 23:41.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App