Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: New to the forums and have a problem

03 Mar 2011   #11
mickey megabyte

ultimate 64 sp1
 
 

hmm...ok, i'm clutching at straws here: is there anything in the bios that may override these settings?


My System SpecsSystem Spec
.
03 Mar 2011   #12
cmp007

windows 7 32 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by mickey megabyte View Post
hmm...ok, i'm clutching at straws here: is there anything in the bios that may override these settings?
thats where i have no idea lol any suggestions. i have no idea why it does this. starting to really piss me off
My System SpecsSystem Spec
03 Mar 2011   #13
mickey megabyte

ultimate 64 sp1
 
 

sorry, i'm all out of ideas.

i've asked for help, and hopefully someone will be along soon offering suggestions.
My System SpecsSystem Spec
.

03 Mar 2011   #14
cmp007

windows 7 32 bit
 
 

yea man blows my mind. dont get it
My System SpecsSystem Spec
03 Mar 2011   #15
cmp007

windows 7 32 bit
 
 

Well now it goes back to the log in screen and still turns off harddisks.
My System SpecsSystem Spec
03 Mar 2011   #16
Techymike

windows 7 home premium 64, and Windows 10 64 bit
 
 

Lets hope you did a system back up. If so then just do a restore. You may see a notice that not all files were backed up. This is because the .dll files in the SP were not installed correctly. Just click OK and do a reboot. I think you will find that everything went back to normal and all is working well. Do not allow windows to auto install updates.
My System SpecsSystem Spec
03 Mar 2011   #17
cmp007

windows 7 32 bit
 
 

Its not backed up so cant go that route
My System SpecsSystem Spec
04 Mar 2011   #18
Techymike

windows 7 home premium 64, and Windows 10 64 bit
 
 

Do a back up first! This way in case anything goes wrong you can get back to were you are now!

You mentioned that it works fine at other locations, so I would recommend to uninstall everything that you have on the wireless network and then reboot first. Then reinstall it all fresh. This might fix your problem and not interfere with anything else on your computer.

If it works for fresh locations at other places this just makes sense. Good luck my friend!
My System SpecsSystem Spec
13 Apr 2011   #19
cmp007

windows 7 32 bit
 
 

Ok so this problem has been bothering me some more. I was using my SIW and looking through things and it says under "lid close action" to goto sleep. But in ALL the power options it says do nothing. WTF does that mean. How the hell do I change it when it says its changed? Using SIW i cant change it from there so I was wondering if I could change it going into the regedit or something?
My System SpecsSystem Spec
13 Apr 2011   #20
Miranova23

Windows 7 Pro x64 SP1
 
 

*cough*gremlins*cough*

Check out your programs list in Control Panel > Uninstall a Program. Is there ANYTHING there that you are unsure of what it is? My idea here is it's possible there's a third-party program running itself in hopes of "increasing your computer's performance," as they usually tout.

Another idea, at least for part of this issue, is that the login screen reappearing can also be prompted by resuming from the screen saver. Since it's not listed with the power settings, at least check under the screen saver settings that "On resume, display login screen," is unticked.

That's all I can think of for now...
My System SpecsSystem Spec
Reply

 New to the forums and have a problem




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Came From Eight Forums :)
Hello Seven Forums Members, I am new here in seven forums i came from eight forums so hello everybody And Error and Problems am coming to kill you :p:D
Chillout Room
Seven Forums, Eight Forums, Registration question
Do I have to register a new account on Eight Forums or will my Seven Forums account work there too?
Chillout Room
seven forums, problem with Mozilla
I cannot acces this forum anymore, with Mozilla Firefox. After i acces the main forum, wherever i click i receive the message " read gostats.com" down on the left side ( see attached image )and nothing happent... If i use Google Chrome, PaleMoon or whataver, there is no problem. Can you tell me...
System Security
Welcome to Seven Forums [3]
A Big Welcome to our 103,000th Member ! http://cdn.sevenforums.com/images/smilies/biggrin.gif birsojit http://cdn.sevenforums.com/images/smilies/thumbs.gif Attached...
General Discussion
Forums logging problem?
Well, I don't know if it's me but each time that I want to login, it says "Thank you for logging in..." and redirects me to the login page again. When I click on the main page, I don't see my user panel but if I go, for example, in the Chillout Section, I can see that I'm logged in and all. I...
Chillout Room


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 20:03.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App