Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Need help

03 Mar 2011   #1
tony71

W7 32bit
 
 
Need help

Hi Guys,

First time posting here.

I have a window 7 32bit and it is connected to the company network.

When the laptop is connected to the network via a cable I can access our sharepoint url, however when I disconnect the cable and connect to the network via wireless connection, I can access the internet and go to different sites, but when I try to access our sharepoint I get a page saying " Inetnet Explorer cannot display the webpage" Diagnose Connection Problem. ..

I have also installed all the updates for window 7 but still having the issue?

Is there anything I need to do?

Any help would be appreciated.

Tony


My System SpecsSystem Spec
.
03 Mar 2011   #2
GEWB

Linux (Mint is primary) / XP, Win7 Home / Win7 Pro, Ultimate / Win8.1 / Win10 archived VM
 
 

Could be a corporate firewall issue - contact your sys admin.

Regards,
GEWB
My System SpecsSystem Spec
03 Mar 2011   #3
tony71

W7 32bit
 
 

I doubt that is the case since there are others that can connect.
My System SpecsSystem Spec
.

03 Mar 2011   #4
GEWB

Linux (Mint is primary) / XP, Win7 Home / Win7 Pro, Ultimate / Win8.1 / Win10 archived VM
 
 

Hmm, thinking out loud here...your computer isn't sending the proper protocal or login information? Check the setting of a laptop that does connect and duplicate.

Regards,
GEWB
My System SpecsSystem Spec
03 Mar 2011   #5
tony71

W7 32bit
 
 

I will try that.

Thanks!
My System SpecsSystem Spec
03 Mar 2011   #6
PooMan UK

Windows 7 Ultimate 64bit
 
 

Hiya pal, and welcome to the forums.

Could you open a command promt (click "start" "run" type in "cmd" then hit enter
then once the cmd has opened type in ipconfig /all once done copy/paste the results back here
My System SpecsSystem Spec
03 Mar 2011   #7
GEWB

Linux (Mint is primary) / XP, Win7 Home / Win7 Pro, Ultimate / Win8.1 / Win10 archived VM
 
 

Good luck - let us know what happens.

Regards,
GEWB
My System SpecsSystem Spec
03 Mar 2011   #8
tony71

W7 32bit
 
 

I found out with XP and IE7 there is no problem, so this leads me to believe it has something to do with W7 and IE8
My System SpecsSystem Spec
03 Mar 2011   #9
tony71

W7 32bit
 
 

PooMan,

Let me try that.
My System SpecsSystem Spec
03 Mar 2011   #10
Rhammstein

HP Win7 Pro x64 | Custom Win7 Pro x64
 
 

This could still be an issue for the network admin, if these other users possibly have certain permissions.

Anyway I just mean to say, if you indeed do have an administrator to talk to, I'd start there and perhaps avoid the headache.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Need help




Thread Tools



Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 20:06.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App