Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: sound help

11 Jun 2011   #11
Wallonn7

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

My final guess: female jack issue.


My System SpecsSystem Spec
.
11 Jun 2011   #12
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

...and someone stepping on it.
My System SpecsSystem Spec
11 Jun 2011   #13
Wallonn7

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Britton30 View Post
...and someone stepping on it.
My System SpecsSystem Spec
.

11 Jun 2011   #14
smooveprined

Windows 7 Ultimate x64
 
 

i took it apart cleaned it.. still no problem. is there something i can download to fixthe problem. what im seeing here is basically the headphone jack is messed up..
My System SpecsSystem Spec
11 Jun 2011   #15
smooveprined

Windows 7 Ultimate x64
 
 

o i mean still same problem***
My System SpecsSystem Spec
11 Jun 2011   #16
smooveprined

Windows 7 Ultimate x64
 
 

so how will i fix this in the motherboard..?
My System SpecsSystem Spec
11 Jun 2011   #17
Wallonn7

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by smooveprined View Post
i took it apart cleaned it.. still no problem. is there something i can download to fixthe problem. what im seeing here is basically the headphone jack is messed up..
Quote   Quote: Originally Posted by smooveprined View Post
so how will i fix this in the motherboard..?
Look for the nearest HP Authorized Service.
My System SpecsSystem Spec
11 Jun 2011   #18
smooveprined

Windows 7 Ultimate x64
 
 

o thats bs... i have to pay some1 2 fix it???? aw....
My System SpecsSystem Spec
11 Jun 2011   #19
smooveprined

Windows 7 Ultimate x64
 
 

will restoring it to factory settings fix it?
My System SpecsSystem Spec
11 Jun 2011   #20
Wallonn7

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by smooveprined View Post
will restoring it to factory settings fix it?
Let's try it! But do not think it's a configuration problem. After all the sound plays smoothly through notebook speakers.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 sound help




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Custom Sound Scheme: Close Window Sound Plays Instead of Chosen Sound
Cheers all, Problem is as stated in the thread; I downloaded, untar'd and set the theme up today. I know it's specifically the "Close Window" sound since it's unique from the others. I'm referring to the following actions in particular (there may be more things I could do to proc it, but I...
Sound & Audio
Distortion sound using onboard realtek sound card on windows 7ultimate
Hello,i recently upgrade my system from xp to windows7,i use the same realtek driver and get distortions!I try severall drivers,disable all enhancements/levels on speakers properties with no result(2.1speakers-),i configure them in stereo mode,i reduce the default format to 44100 16bits(cd...
Sound & Audio
Sound Control panel takes 2 minutes to open; HDMI sound inconsistent
Brand new Windows 7 Home Premium (6 bit) computer. When I click on the Sound control panel item, sometimes it takes 1-2 minutes to open. But that's kind of minor (although I'd like to know how to fix it), because sometimes the HDMI sound to my HDTV works fine, and sometimes it doesn't work at all....
Sound & Audio
narrator no sound - and sound vbs file no sound
I tried this file on my other win 7 and it works fine , but I have no sound with this file . and narrator has no sound also .. system sounds and mp3 's / movies sound good ... Ideas . thanks
Sound & Audio
Missing Sound Video & Game Controller in Device Manager, no sound
Hi Its bit complicated.:D I have 5 year old Compaq Pressario V3611AU notebook with AMD Atholon X2 TK-55 processor. Was using Windows XP and everything working fine. Recently I upgraded RAM to 2GB & processor was changed to AMD Turion(tm) X2 TL-60 2.00Ghz. I installed windows 7 and everything...
Sound & Audio


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:02.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App