Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.

Windows 7: weird autoplay problem

04 Nov 2012   #21

Windows 10x64 Build 1709

Sorry to see that your problem hasn't been fixed yet dymmy. Have you been here yet?

Microsoft Fix it Solution Center: troubleshooting software issues

Might be worth a shot.

My System SpecsSystem Spec
04 Nov 2012   #22

windows 7 pro

Quote   Quote: Originally Posted by indianacarnie View Post
Sorry to see that your problem hasn't been fixed yet dymmy. Have you been here yet?

Microsoft Fix it Solution Center: troubleshooting software issues

Autorun fix - Search

Might be worth a shot.
loving this site in general, so far no solution but I am sure this is progress thx Indianacarnie
My System SpecsSystem Spec

 weird autoplay problem

Thread Tools

Similar help and support threads
Thread Forum
weird weird graphic problem (3 screens setup)
Hello everyone, i'm having a weird problem in my setup, it's not a real problem but it's very annoying. i can't post a screenshot right now, but the situation is pretty simple: i have a "login button" (see attached example) floating on the left of my third screen. It's the same exact...
General Discussion
Portable devices not listed in Autoplay option . Won't pop autoplay.
Hi I have protable device that won't autoplay when plugged , but it is shown in my computer and it's fully functional , it is not visible in the Autoplay option in the control panel , I tried reinstalling the device , but same thing , I followed Shawn's topic , how to set autoplay for...
Hardware & Devices
Yet another autoplay problem
Hi all, A problem with autoplay popped up yesterday. When I plug in a digital still camera, autoplay appears to be completely broken. None of the apps assigned to the device in the autoplay settings will start when the device is plugged in. I've tried disabling/re-enabling autoplay, checking...
Hardware & Devices
AutoPlay problem...
I have three external hard drives and one external disk drive. Every time my computer starts up when I turn it on, two of the external hard drives autostart as does the external disk drive (if there's a disk in it). This has only started happening today and has never happened in the past. I...
General Discussion
AutoPlay Problem
Hi all, I have installed MP Navigator, a scanner program for my printer Canon MP 180, yesterday. Then, I noticed that when I plug my USB disk, this program starts. I think it did sometihng my autorun settings. Then I unistalled the program but now my autoplay does not work. I mean when I plug...
General Discussion

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 16:00.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App