Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Eventvwr reporting Webcache problems

01 Dec 2014   #21
Shimshom

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Have you checked to see if the AV on your wife's machine quarantined any of the files required to run that application


My System SpecsSystem Spec
.
01 Dec 2014   #22
jpaulm

Microsoft Windows 7 Home Premium 32-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Yup Layback Bear, it sounded dumb on rereading it! I guess what I meant to ask was whether I have to scrub my wife's machine to install Win 7/64. I have a strong feeling she won't like that!

Thanks, Shimshom, didn't think of that - I'll take a look shortly.
My System SpecsSystem Spec
01 Dec 2014   #23
jpaulm

Microsoft Windows 7 Home Premium 32-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Nope, Shimshom - nothing in the Quarantine! Weathereye died again due to corrupted WebCacheV01.dat (eventvwr code -1032), and of course Privazer goes into a tight loop as well... and I didn't have ProcMon running! Going to try some other tools! Thx, Paul
My System SpecsSystem Spec
.

05 Dec 2014   #24
jpaulm

Microsoft Windows 7 Home Premium 32-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

I know this sounds dumb, but I suspect this problem had to do with screwed-up permissions. When I started looking at permissions on my wife's machine, I noticed a bunch of strange things, e.g. she didn't even have a user entry for herself in the permissions user and groups list. I spent some time bringing her permissions more into line with those on my machine, and we haven't had the WebCacheV01.dat -1032 problem in 4 days. I am going to mark this as solved - even though I have no idea how it got that way! So fingers crossed!

I also want to thank LayBack Bear, Callender, and Shimshom - I certainly learned a lot from you guys! Thanks very much!
My System SpecsSystem Spec
05 Dec 2014   #25
Callender

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 
Permissions issue.

Quote   Quote: Originally Posted by jpaulm View Post
I know this sounds dumb, but I suspect this problem had to do with screwed-up permissions. When I started looking at permissions on my wife's machine, I noticed a bunch of strange things, e.g. she didn't even have a user entry for herself in the permissions user and groups list. I spent some time bringing her permissions more into line with those on my machine, and we haven't had the WebCacheV01.dat -1032 problem in 4 days. I am going to mark this as solved - even though I have no idea how it got that way! So fingers crossed!
Thanks for the info! :)
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Eventvwr reporting Webcache problems




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
chkdsk eventvwr log does not show deleted files?
Anyway to show what file names chkdsk deleted after the fact? I need to create a list of files delted to see which ones are missing and I cannot seem to find any information on which files were deleted.
Performance & Maintenance
Can't restart, error 7001 prominent in Eventvwr
Don't know why. I get to log on screen and all's well. Then just a lot of black after logging in, the bar on the bottom with the time and... that's it! I had to power off improperly and then start in safe mode w networking to downloaded a tool to collect information after reading up how to submit...
BSOD Help and Support
EventVwr - 1,188 Events Since 5/2/2013! Should I Just Start Over?
My computer freezes every hour, to the minute, so checked Event Viewer. It is a sea of errors and warnings, nearly 1200 in the last 3 months. I know enough to be dangerous, but can all these problems be caused by one or a couple of things, or am in water so deep, I should just try reinstalling...
BSOD Help and Support
ReadyBoost drive keeps reporting problems on startup
I've got a 4G USB drive that I am using as a readyboost drive. Half the time it seems to work fine but frequently when I start my computer up I get a dialog "Do you want to scan and fix LEXAR (Z: ). There might be a problem with some files on this device or disk etc. Do you think the disk is...
Hardware & Devices
Wireless NIC driver reporting no problems
Hi, This is a strange one and I'm not sure where to go with it. I installed a wireless NIC in my main desktop machine (x64 Ultimate) The little tray icon reports that it has connected correctly (and I can see the local network, so it appears it has) , when I hover over the little tray...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 17:25.
Twitter Facebook Google+