Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Win 741 issue

11 Nov 2009   #1
smq08

Windows XP 32
 
 
Win 741 issue

I got double charged for my back up disks. Once during the initial order, and then it showed up again once the disks actually shipped. Anyone else have this issue? I'd double check if you haven't.


My System SpecsSystem Spec
.
11 Nov 2009   #2
seekermeister

W7x64 Pro, SuSe 12.1/** W7 x64 Pro, XP MCE
 
 

I don't know who you ordered from, but I used the Microsoft Store. They didn't charge at the initial order, because that was months before they actually shipped it. I would contact the vender that you used to get a refund of one of the charges.
My System SpecsSystem Spec
11 Nov 2009   #3
ZeshanA

 

Quote   Quote: Originally Posted by seekermeister View Post
I don't know who you ordered from, but I used the Microsoft Store. They didn't charge at the initial order, because that was months before they actually shipped it. I would contact the vender that you used to get a refund of one of the charges.
Hi SMQ08! Welcome to SevenForums! I suggest you do as SeekerMeister suggested and contact them. I think you should also check if you have any proof like a bank receipt or something that shows they double charged you.

Thanks,
ZeshanA
My System SpecsSystem Spec
.

11 Nov 2009   #4
smq08

Windows XP 32
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by seekermeister View Post
I don't know who you ordered from, but I used the Microsoft Store. They didn't charge at the initial order, because that was months before they actually shipped it. I would contact the vender that you used to get a refund of one of the charges.
It was that Win741 student deal. I think it went through Digital River or something.

30 dollars + 14 for back up disks = 46ish on my card with taxes and such. Then this morning 14 more appeared on my card since the disks shipped.

I put in a customer service request with them, I just wanted to tell other people who used this method to double check and make sure it didn't happen to them too!
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Win 741 issue




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Boot issue, 0xc0000098 ci.DLL file issue
OK so I hope this can be a quick fix and thanks for your help. * Randomly computer didn't start, get something telling me that the ci.dll file is missing or corrupt and error 0xc0000098 * safe mode and last know good configuration both result in bsod * Tried a few things, disconnect all...
BSOD Help and Support
net start command line issue - 64bit issue?
I am trying (in vain) to issue a net start command "net start - "C:\Program Files (x86)\uTorrent\utorrent.exe", on the command line. The error message is "the filename, directory name or volume label syntax is incorrect". I believe the 3 details are correct, as i am looking at the utorrent.exe file...
General Discussion
HP Multi Print/Scan Issue Re Install Issue?
I have an HP M1522 NF multi function peripheral attached to a PC running Windows 7. I needed to re install the drivers and software the other day but now it will only install the printer drivers and not the scanner drivers or any of the accompaying software?
Hardware & Devices
jpeg permission issue / possible encryption issue
Hello, I am new to the forums and have looked around just about everywhere I can think of for a similar topic and thus far have been unable to locate any help. If this has been previously covered, please point me in the direction and I will read up. So as for my issue.... I was running...
General Discussion
Interesting connectivity issue, just a browser issue
Opps, maybe not so unique since I just noticed an ENTIRE forum for browsers...perhaps moving this is appropriate...if so, please do. I will be reading up in there. Its interesting because I can't find any mention of it anywhere on this site. Specifically browser connectivity is lost after a...
Network & Sharing
8800GT Driver issue? Or maybe its a bios issue.
Hi all. I'm not sure where to start with this issue, it's bit spread out but it all started while I was gaming and the game froze and then the computer crashed. The freezing happened every once in a while, but the crashing had never happened. During the restart I see...
Drivers


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 13:38.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App