Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: There Is something wrong :( !!

13 Feb 2009   #1
Zaghlol

Windows vista ultimate 86X Sp1 +windows Seven
 
 
There Is something wrong :( !!

Hi Guys ..

I wanna thanks you all form this great Forum..

and am sorry for my bad English it's not grammatical English I know

Ok am gonna make it short ...

i have installed windows 7 yesterday .. I like it very much .. it's a very nice windows ..

but there is an interesting problem i faced here ..

I have Hp laptop 1135ee With Core2 duo 2.2 3G Ram and 9600 GT

And here is My WEI



i thinks it's kinda good ha :)

But my problem is there is lag for half second when i browse my folders and when i close and explorer .. i don't know why ??

I searched and googled and i find that i have to turn off something called Index search or something like that .. and i made the mouse pointer on it's max speed ..

the lag still here and the lag become when i open Word or excel file and when i close it ..

i don't know is it because the windows is beta or it's my cpu or ram or what ??

Please help

Thanks in advance


My System SpecsSystem Spec
.
13 Feb 2009   #2
limneos

Windows 7 RC 7100 32bit/64bit
 
 

I don't think you're lacking of CPU speed, RAM, or graphics hardware whatsoever.

I would suggest you do a Windows Update, see if it finds any driver updates for you Graphics Card and install them.

Welcome to the forums, btw
My System SpecsSystem Spec
13 Feb 2009   #3
Zaghlol

Windows vista ultimate 86X Sp1 +windows Seven
 
 

WOW that was extremely fast :|

Ok am gonna do a windows update and check

thank you : )
My System SpecsSystem Spec
.

13 Feb 2009   #4
Zaghlol

Windows vista ultimate 86X Sp1 +windows Seven
 
 

I made check for windows update but i didn't find there is anew ver. for my GPU

so what's am goona do now ??
Should i live with this wired problem whick i didn't face at all when i was using vista ??

Any help ?
My System SpecsSystem Spec
13 Feb 2009   #5
Ss55goku713

Windows 7 RC (x64)
 
 

Try something simple like doing disk clean-up then disk defragmentor :)

I had a simular problem when first using it, and my first system was a old computer with Windows ME (yuck) so I got used to defraging, anyways it helped me so try that ^_^
My System SpecsSystem Spec
13 Feb 2009   #6
Airbot

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

It's probably normal. Superfetch and Indexing kind of make the system lag sometimes at the very beginning. It probably will speed up after a while. You could also set your power options to High Performance instead of Balanced.

Here is a tutorial for speeding things up, it's for Vista but many still apply to 7.
Speed Up the Performance of Vista - Vista Forums
My System SpecsSystem Spec
14 Feb 2009   #7
Zaghlol

Windows vista ultimate 86X Sp1 +windows Seven
 
 

It Seems that am gonna live with this problem and i have installed the latest version for my GPU i founded it here in the forum but it still here and it increased !!
Now am facing lag when i play any file with winamp and sometimes my firefox hang .. i really don't know whats going on .. anyway.. here is another problem here

I made everything that i found in this topic Speed Up the Performance of Vista - Vista Forums
Now when the windows boot the welcome massage stays for almost 15 seconds then my desktop appears ..I really don't know why it's slow in booting like that

the only programs i installed is Nod32 antivirus and MSN live messenger ..

Do you think these 2 programs takes 15 sec to be loaded ! ( am 3 Mb cash)

Am disappointed
My System SpecsSystem Spec
14 Feb 2009   #8
Airbot

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Well from the welcome screen to your desktop is not gunna be instantaneous. It does takes a little bit.
My System SpecsSystem Spec
14 Feb 2009   #9
Dragor1

Windows 7 Ultimate (64 bit) dual boot with Fedora KDE
 
 

Did you upgrade? Or clean install?

Clean Install = Format C: drive to put Win 7

Upgrade = Install Win 7 from inside XP/Vista

If you upgraded, there might be some problems, I guess! In that case, backup and do a clean install.

If it is a Clean Install, then I suggest you run Windows Disk Defragmenter atleast once a week!

Hope this helps!

Thanks!
My System SpecsSystem Spec
14 Feb 2009   #10
Zaghlol

Windows vista ultimate 86X Sp1 +windows Seven
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Airbot View Post
Well from the welcome screen to your desktop is not gunna be instantaneous. It does takes a little bit.
Oh really it's normal then ..

ThankS


let me ask something .. do i face this problem the lag oen because it's beta version?? or beta doesn't has a hand on that ?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 There Is something wrong :( !!




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
MS Paint GUI wrong- Perhaps stuck in wrong mode- Example shown
Last night, My MS Paint GUI went screwy. It looks like it is out of Aero mode or something, but Aero troubleshooter found no problem & everything else is fine. I was having an issue with a video game for PC (full screen) which normally fiddles with the Windows theme, but I honestly dont know. ...
General Discussion
What did I do wrong?
Hello, Since being on this forum I've learned a lot. So one thing I did was create a non-administrative account to run from. I installed in the user account. I copied the setting from the administrator on the TBird setup. It recently updated to 3.14 and the admin account is fine. The user...
General Discussion
What is wrong with this pc NOW?
I was on a computer game and when I got off the resolution was huge. No big deal, it happens sometimes and it's nothing that a reboot doesn't fix UP UNTIL NOW. So I reboot the pc, but it comes back the same way. Plus my anti-virus is off (it does that sometimes too) but I can't put it back on. ...
General Discussion
Something's wrong...
Hi, I am new here :D Anyways, somethings weird happened to my computer = Firefox Garena (not responding but didnt close ) Msn (same with garena) Heroes of Newerth ( crash whenever i tried to made a new chat channel ) Steam ( when i try to join a chat room with friends crashes) Modern...
Software
What went wrong?
OK I had an issue with my pc not allowing me to use 2x2Gig ram chips together. This was solved with a bios update but it did cause me the following problem. First off after doing the bios update I checked the system with just the original 2gig of ram - it seemed ok but a little slow. I then added...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 14:38.
Twitter Facebook Google+