Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: failed to load branding configuration

20 Mar 2017   #1
phukina222

win 7 64
 
 
failed to load branding configuration

after reboot I get "branding" error! I just click and its gone--comes back 1-2 a day!

why?

how do I get rid of it?????
please help----I am old and not-too-bright)

thanks tim

win 7/64


My System SpecsSystem Spec
.
20 Mar 2017   #2
Ranger4

Windows 7 Home Premium 64 bit sp1
 
 

Hi Tim, welcome to the Forum.

Have a look at this Microsoft website. There are links to click on if you need extra instructions on doing some of the repair.

Sync.exe - Microsoft Community

The quote below is from the MS website referred to above. It does help explain what the OP has on his computer.

"sync.exe is a process belonging to the AdShooter.SearchForIt advertising program by Search For It Inc. This process monitors your browsing habits and distributes the data back to the author's servers for analysis. This also prompts advertising popups. This process is a security risk and should be removed from your system.
Non-system processes like sync.exe originate from software you installed on your system."
My System SpecsSystem Spec
Reply

 failed to load branding configuration




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
WLM configuration bad, won't load contacts
I've got an HP Win 7/64. Today I was typing an e-mail, and apparently hit a wrong key somewhere on the lower right of the keyboard. A contacts list popped up in another window, so I Xed out of it. I finished the typing, but when I tried to send it, I got a message that said "Contacts failed to...
Browsers & Mail
ShwiconXP9106 Load configuration file failed
Windows 7 Ultimate x64 Original OS installed on system – OEM Since Sunday I've found that if leave my computer unattended for a time (usually about an hour) I return to find either a bunch of error messages or a black screen with 'Reboot and Select proper Boot device or insert Boot Media in...
Drivers
error message branding configuration
hi, also, each time i start the computer, there is the following message - error failed to load branding configuration -. couldn't find anything on the web. What could it be ? THANK YOU
General Discussion
Failed to Find OS Load. Startup Repair FAILED
I am currently using windows 7 ultimate x64. I was in the middle of a process restoring my computer to a few days back and suddenly it froze. i did a power shut down and when i turned it back on, i wasn't able to get back into windows. i was brought to startup repair and it gave me errors. 'Boot...
General Discussion
Games won't load right? Some configuration off?
I just updated my system a little bit. I was still running on a single core 64bit AMD and DDR1 ram! MOH was running like poo. Anyway my new setup is an Asus M4A88D-TD/USB3 motherboard which has built in ATI Radeon HD 4250 but I'm still using my old ATI 3870 HD X2 as its faster. Problem...
Graphic Cards


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 13:11.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App