Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: "Add a Device" Box is Blank and does not show any devic

06 Jan 2010   #1
exkal99

windows7
 
 
"Add a Device" Box is Blank and does not show any devic

I have tried to use the "Divices and Printers", quick start from the "Start Window" but it does not show any of my devices. At one time it did show all my devices but is now blank. Does anyone have any ideas on which file was deleted or "?".


My System SpecsSystem Spec
.
06 Jan 2010   #2
brady

 

so what's changed since then?

anything new installed / added?
anything removed / uninstalled?
My System SpecsSystem Spec
06 Jan 2010   #3
richc46

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 10, Home Clean Install
 
 

Go to search. Type services. Go to blue tooth, change it to automatic.
My System SpecsSystem Spec
.

06 Jan 2010   #4
exkal99

windows7
 
 

Thank you for your words of wisdom......I am once again a "happy camper"
My System SpecsSystem Spec
06 Jan 2010   #5
richc46

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 10, Home Clean Install
 
 

The only one that can be happier than you is me. Wonderful to be able to help with these little, mostly unknown solutions.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 "Add a Device" Box is Blank and does not show any devic




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
HDD shows in "Device Manager" but not in "DiskPart"or" Disk Management
Hi Guys, any ideas how to access my external hard drive device manager can see it but it does not appear in disc management. I use this HDD perfectly in my car HDD player. But when I try to connect it to my Laptop, it does not show up in disk management. Please check the attached screen...
Hardware & Devices
Hard Disk can't read in "my computer ", "initialized",I/O device error
I have a big problem here, I have used my hard disk for 9month, Yesterday when I watched movie on the half way, My hard disk suddenly disfuntion, And I thought my laptop problem due to always lagging so I restart my computer. But after that I can't read my hard disk (WD)in my computer. It can...
Hardware & Devices
Can't ID driverless devices "Base System Device" and "Broadcom USH"
There are 2 devices in the "Device Manager" that do not have drivers installed. I just did a clean install of Window 7 SP1 32-bit to a Dell Latitude E6500. I have uploaded all the Windows updates and all seems to be performing well. However, there are two devices in the "device manager" that do...
Drivers
ie9 new browser opens "blank" windows 7. Changing it to "home" doesn't
ie9 new browser opens "blank" windows 7. Changing it to "home" doesn't last if you shut down. Next session, it still opens "blank"
Browsers & Mail
"Browse for Folder" doesn't show anything / is blank when installing
so I just got a refurbished Acer laptop and am trying to install Super Anti-Spyware, but when I try to change the folder it installs to, the Browse for Folder window shows up blank. (attached pic) I searched different forums for help on this, and have already tried the command prompt...
Software


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 13:56.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App