Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: 7068 bugs!

05 Apr 2009   #131
TrustAvidity

Windows 7 b7068
 
 

@DjiXas

The same happens to me. When I right click, go to New, and then folder, it doesn't show up. I have to refresh the folder I'm looking at to get it to show... then right click and hit rename. A bit annoying really. Only bug I've really noticed in 7068 so far.

One more thing, I'm not sure if it's a 7068 problem or network problem, but putting in the correct key for my network doesn't allow it to connect wirelessly on my laptop. All other desktops (with 7) and laptops (with vista) connect perfectly fine.


My System SpecsSystem Spec
.
05 Apr 2009   #132
phistyle

Windows 7 RC Build 7201
 
 

hmm strange...just noticed that under systems, it is showing 4gb installed but only 3.5 gb is usable..I did a clean install of build 7068 too and it's the 64 bit version...under task manager the total ram shows only 3.5gb too...
My System SpecsSystem Spec
05 Apr 2009   #133
Jac

Windows Seven 7068 x64
 
 

I have a folder on my c: drive named 'desktops'. In it I store a handful of desktop wallpapers. I have my background set to slideshow and it scrolls through these images. However it keeps reverting to one image and then inserting an 'Unsaved Theme' on my personalize page. I set it back to my saved theme and delete the new entry.

My Recyle Bin is overflowing with deleted 'custom theme' files and it's starting to get on my nerves.
My System SpecsSystem Spec
.

06 Apr 2009   #134
djdeep

Windows Vista Home
 
 

Quote:
Another bug that wasn't happening on any previous build:

If you try to install from a bootable USB stick, you get an error during installation's first screen that CD/DVD required driver is missing.

The workaround is to put any cd/dvd in the dvd drive and restart installation. Once the DVD drive is not empty (!) the isntallation proceeds fine..
i dunno wat its all about u talkin of but in my case in win 7000 my USB KEY doggle is not workin .... it was workin fine in vista im downloadin win 7068 i hope it works this time ....
My System SpecsSystem Spec
07 Apr 2009   #135
jimbo45

Linux CENTOS 7 / various Windows OS'es and servers
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by phistyle View Post
hmm strange...just noticed that under systems, it is showing 4gb installed but only 3.5 gb is usable..I did a clean install of build 7068 too and it's the 64 bit version...under task manager the total ram shows only 3.5gb too...
That's actually not a Windows error -- part of your RAM will be used by the BIOS / Mobo -- for example if you've got an integrated sound card / video card / both etc. The memory left after these is what Windows can use for its processing.

You *might* be able to free up some memory by twiddling around with the BIOS settings but I doubt it. In the Bios itself you also might see Installed memory / useable memory as well.

Cheers
jimbo.
My System SpecsSystem Spec
07 Apr 2009   #136
Maka

Windows 7 Ultimate Build 7100 RC x86/Windows XP SP3 x86 (Dual Boot)
 
 

Only problem i've had so far is after converting and burning a dvd with convertxtodvd i go to delete the working folder and after deleting the folder it is still there.I close the folder and reopen it and it shows the folder as empty.
My System SpecsSystem Spec
07 Apr 2009   #137
chev65

Windows 7 Ult, Windows 8.1 Pro,
 
 

I've had the theme's change from a slide show to single picture a few times without me doing a thing. Which is pretty much the same problem that Jac 4 posts up is describing. That is a bug for sure and I can concure with Jac that this bug is for real.

Also I've had sleep turn itself on after I told it to never turn on. I had this same problem in Vista before also and it looks like it's still there. It seems like something triggers it but I can't tell what it is.
My System SpecsSystem Spec
07 Apr 2009   #138
davidrose9

windows 7 64bit Build 7057
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by TrustAvidity View Post
@DjiXas

The same happens to me. When I right click, go to New, and then folder, it doesn't show up. I have to refresh the folder I'm looking at to get it to show... then right click and hit rename. A bit annoying really. Only bug I've really noticed in 7068 so far.

One more thing, I'm not sure if it's a 7068 problem or network problem, but putting in the correct key for my network doesn't allow it to connect wirelessly on my laptop. All other desktops (with 7) and laptops (with vista) connect perfectly fine.
all my folder movement needs refreshimg here also, make a folder I have to refresh it to see it, extract files have to refresh the page, delete same thing, folder isnt there however it is in sight until refresh. I also notice recycle bin hangs sending to and from. just went to build 7068 to check on improvemets today. Thanks
My System SpecsSystem Spec
07 Apr 2009   #139
themouse

Windows 7 Build 7201
 
 

Hi All,

I am running 64 x2 Athlon 6000+ fresh install 7068 64 bit Build, I have found media centre to be very unstable. The M/B has an onboard Realtek 8139 Network adapter. All of my media is located on a central server and played over the network. I find Media Centre freezes when playing files (I not sure but I have had a lot of issues with it dropping the network, xp works fine so not a hardware issue), I get 100% cpu but the os hasnt frozen, it takes ages to respond to anything (like 15 mins for a mouse click) cursor moves normally though. I have also found that if I have TV recording (Hauppage Nova-S) and play a video my cpu temps hit 70 degrees! just playing a vid on its own 50 degrees. I have checked the heatsink, transfer paste etc.

Am I the only one? I might try the 32 bit version to see if it helps with CPU temps and the network dropping.
My System SpecsSystem Spec
08 Apr 2009   #140
kenabi

Windows 7 Enterprise (Build# 7600) x64
 
 

network shares acting odd -- \\hostname\folder\ works, and all files in that folder, but \\hostname\folder\subfolder\ does not. other box is xp sp3 with simple sharing on (could get to these files fine in the previous xp install on this box)
My System SpecsSystem Spec
Reply

 7068 bugs!




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Opera 11.60 bugs
I know this build has a few fundamental innovations, many of which are for the inbuilt eMail client, however there's also some odd behaviour too... and I suspect it's down to the new HTML5 parser called Ragnarök... The screenshot shows me trying to bookmark a domains home page, but since I...
Browsers & Mail
Bed Bugs
I was somewhat annoyed when the apt. management slipped a notice under everyone's door, that they were going to have an exterminator doing bed bug inspections in a few days. However, after doing some reading on the subject, it appears that it is the wise thing to do. Battling The Bedbug...
Chillout Room
many bugs with IE (8,9) on FaceBook
Hello everyone, i have a little question about a bugs on Facebook with Internet Explorer 9 and 8. the problem solve when the Compatibility mode working but not always its solve. and anytime its write me so: IE find a problem and need to refresh the page.. and start to use a compatibility mode....
Browsers & Mail
UI Bugs
So, I found some bugs in the UI. Now where do I report them?? Tried emailing the Windows 7 Blog, but got no response. 1. No focused application on the taskbar, but active in the titlebar So you have an open window (any window, like explorer or application). Now you right click on its taskbar...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 17:10.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App