Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Show in exlorer. dont work

16 Mar 2010   #31
Dom

Windows Seven Ultimate
 
 

Too late now mate


My System SpecsSystem Spec
.
16 Mar 2010   #32
motc7

 
 

Quote   Quote: Originally Posted by LilDomii View Post
Too late now mate
I know, but I thought it obvious that if file and folder behavior is not working in once user, try another.

Shame he formatted.
My System SpecsSystem Spec
16 Mar 2010   #33
coldasicet

winodws 7
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by motc7 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by LilDomii View Post
Too late now mate
I know, but I thought it obvious that if file and folder behavior is not working in once user, try another.

Shame he formatted.

i was gona format >.O but i will try lol good i read this be4 i started <.>


hmm seems to be working..

but is there a way to fix it on the other user?
My System SpecsSystem Spec
.

17 Mar 2010   #34
mitchell65

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by coldasicet View Post


i was gona format >.O but i will try lol good i read this be4 i started <.>


hmm seems to be working..

but is there a way to fix it on the other user?
How about deleting that user and setting it up again. Have all your users got the same permissions ie all Admin?
My System SpecsSystem Spec
17 Mar 2010   #35
motc7

 
 

Quote   Quote: Originally Posted by mitchell65 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by coldasicet View Post


i was gona format >.O but i will try lol good i read this be4 i started <.>


hmm seems to be working..

but is there a way to fix it on the other user?
How about deleting that user and setting it up again. Have all your users got the same permissions ie all Admin?
Rather than deleting the current user, as he may have files he wants to save, do the following:

  • Goto Control Panel into User Accounts.
  • Create a User Account that has Administrator privileges.
  • Once you have done that, goto Start, Logoff.
  • Once logged out, select the new user and login and see if you problems persist. If they don't, your answer is that you have a corrupt user profile.
All you would have to do then is copy your info from the other user folder to the new one, dump the old one, have a pizza and kick back!
My System SpecsSystem Spec
17 Mar 2010   #36
coldasicet

winodws 7
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by mitchell65 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by coldasicet View Post


i was gona format >.O but i will try lol good i read this be4 i started <.>


hmm seems to be working..

but is there a way to fix it on the other user?
How about deleting that user and setting it up again. Have all your users got the same permissions ie all Admin?
jepp


Quote   Quote: Originally Posted by motc7 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by mitchell65 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by coldasicet View Post


i was gona format >.O but i will try lol good i read this be4 i started <.>


hmm seems to be working..

but is there a way to fix it on the other user?
How about deleting that user and setting it up again. Have all your users got the same permissions ie all Admin?
Rather than deleting the current user, as he may have files he wants to save, do the following:

  • Goto Control Panel into User Accounts.
  • Create a User Account that has Administrator privileges.
  • Once you have done that, goto Start, Logoff.
  • Once logged out, select the new user and login and see if you problems persist. If they don't, your answer is that you have a corrupt user profile.
All you would have to do then is copy your info from the other user folder to the new one, dump the old one, have a pizza and kick back!


lol nice ty i will complain if it dont work.. xD
My System SpecsSystem Spec
17 Mar 2010   #37
motc7

 
 

Quote   Quote: Originally Posted by coldasicet View Post
Quote   Quote: Originally Posted by mitchell65 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by coldasicet View Post


i was gona format >.O but i will try lol good i read this be4 i started <.>


hmm seems to be working..

but is there a way to fix it on the other user?
How about deleting that user and setting it up again. Have all your users got the same permissions ie all Admin?
jepp


Quote   Quote: Originally Posted by motc7 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by mitchell65 View Post
How about deleting that user and setting it up again. Have all your users got the same permissions ie all Admin?
Rather than deleting the current user, as he may have files he wants to save, do the following:

  • Goto Control Panel into User Accounts.
  • Create a User Account that has Administrator privileges.
  • Once you have done that, goto Start, Logoff.
  • Once logged out, select the new user and login and see if you problems persist. If they don't, your answer is that you have a corrupt user profile.
All you would have to do then is copy your info from the other user folder to the new one, dump the old one, have a pizza and kick back!


lol nice ty i will complain if it dont work.. xD
We'll be here!
My System SpecsSystem Spec
20 Mar 2010   #38
coldasicet

winodws 7
 
 

everything is working fine ty for all the help from every one!
My System SpecsSystem Spec
20 Mar 2010   #39
Dom

Windows Seven Ultimate
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by coldasicet View Post
everything is working fine ty for all the help from every one!
Thank motc7, he did all the work
My System SpecsSystem Spec
22 Mar 2010   #40
coldasicet

winodws 7
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by LilDomii View Post
Quote   Quote: Originally Posted by coldasicet View Post
everything is working fine ty for all the help from every one!
Thank motc7, he did all the work
he did some but
mitchell65
tried the hardest >.>
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Show in exlorer. dont work




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Win 7 Ult x64 Start doesnt work Icons dont work
Attempted a restore in Safe Mode. System came back up with all icons as normal. Issue start button doesn't work, icons open file but there is not text or data...there is what appears to be wire frames where the information should be. All files still on drive but cannot access. Safe mode does...
General Discussion
XP dont show in network anymore but will work with \\NAME
The way i connect to my XP network is i open explorer and click on the Network folder icon. Then i wait for the green search bar to do it's thing at the top of the screen and when it detects the XP computer, it will show XP under Network and i can access it. Well it stopped. No matter how many...
Network & Sharing
Changed cmd to fullscreen and now cmd application dont show
Hello. When changing the properties for cmd, i accidentally changed it to full screen which for some reason made windows crash and i had to reset my computer. After this when i try to run any cmd based application, it doesn't show up as a task that i can use. I see it in processes but not in...
General Discussion
When saving to desktop icon dont show up
I am running windows 7 premium 32 bit and as of recently ive had a strange problem. If I download something and set the location to desktop the icon will not show up on my desktop. If i click on look in folder containing it is there. If I delete it and restore it will then show up on my desktop. I...
General Discussion
Things dont show up in the Recycle Bin
I guess this is the right forum for this. But whenever I delete something I know it goes in the recycle bin but nothing shows up in it. When I click delete it says "Are you sure you want to delete all of these items?" So I know stuff is going in there but it just doesn't display in the window. So...
Performance & Maintenance
explorer window dont show up
when i insert usb drive, window explorer dont pops up like it use to do in xp
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:40.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App