Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Lost program icons...

26 Mar 2010   #11
MadMaxData

Windows 7 Enterprise x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by SafiAmir View Post
ok, i installed a trusted pogram and this thing happend and the system restore sint working...
Do you have a registry backup from when all the icons were showing?


My System SpecsSystem Spec
.
26 Mar 2010   #12
Coco15

Windows 7 Professional 64 Bit OEM
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by MadMaxData View Post
Quote   Quote: Originally Posted by Coco15 View Post
Sounds like corruption of Icon files. Have you tried reinstalling the programs or repairs and have you used system restore?
That didn't work for me when I was missing icons. Even an application reinstall ended up with missing icons. The only solution I found to work was restoring the registry to an earlier point.
Yes still sounds like corruption though and Don't tell us you didn't back up regedit and files. See if someone can connect to you using Go To Assist account and help you remotely from their desktop?
My System SpecsSystem Spec
26 Mar 2010   #13
mitchell65

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by SafiAmir View Post
ok, i installed a trusted pogram and this thing happend and the system restore sint working...
Does that mean that "System Restore" is not working? If so are you running Norton Anti Virus.? If so go into safe mode and try a "System Restore" from there.
My System SpecsSystem Spec
.

26 Mar 2010   #14
Coco15

Windows 7 Professional 64 Bit OEM
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by SafiAmir View Post
ok, i installed a trusted pogram and this thing happend and the system restore sint working...
What's Sint Working. I don't think Sint is a word in the US Dictionary????
My System SpecsSystem Spec
26 Mar 2010   #15
MadMaxData

Windows 7 Enterprise x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Coco15 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by SafiAmir View Post
ok, i installed a trusted pogram and this thing happend and the system restore sint working...
What's Sint Working. I don't think Sint is a word in the US Dictionary????
Oh come on, that isn't very polite. Some people don't use English as a primary language, and there's some people who don't spell very well. I don't think pointing that out to them helps any.
My System SpecsSystem Spec
26 Mar 2010   #16
mitchell65

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

I thought it was the same typo that I make frequently. I think SafiAmir meant 'aint. The 'a' being next to the 's'. And English is my first and in fact only language
My System SpecsSystem Spec
26 Mar 2010   #17
SafiAmir

Windows 7 x64
 
 

Look i installed PHYZIOS studio, i have installed before also without any problems...
and the thing is if you look at the Windows Live icon only cross could be seen.
And reinstalling the pograms didnt help
The files like .pdf and .docx can be opened but no icons
My System SpecsSystem Spec
26 Mar 2010   #18
Vertex

Windows 7 Ultimate 32 Bit, Windows Developer Preview, Linux Mint 9 Gnome 32 Bit
 
 

I agree with the others, this is gotta be a corruption in the registry. Tell us, have you used any installed stuff like registry cleaners????
My System SpecsSystem Spec
26 Mar 2010   #19
MadMaxData

Windows 7 Enterprise x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by mitchell65 View Post
I thought it was the same typo that I make frequently. I think SafiAmir meant 'aint. The 'a' being next to the 's'. And English is my first and in fact only language
That's okay, we won't beat you up.....this time! LMAO
My System SpecsSystem Spec
26 Mar 2010   #20
MadMaxData

Windows 7 Enterprise x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by SafiAmir View Post
Look i installed PHYZIOS studio, i have installed before also without any problems...
and the thing is if you look at the Windows Live icon only cross could be seen.
And reinstalling the pograms didnt help
The files like .pdf and .docx can be opened but no icons
Have you read any of my posts? You haven't responded to any of the questions I've asked you....repeatedly.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Lost program icons...




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Lost desktop icons??
Hello! Just discovered this forum... Nice to meet you guys :) I have the leaked beta installed. Somehow, last night I managed (win+D? Not sure) to hide all my desktop items - shortcuts, system icons, files, and gadgets. Now I can't get them back! The gadgets are still running (I know this...
General Discussion
help! lost all desktop icons
i have Windows 7x64 Pro. The system is less than a year old and sparsely populated and clean. This morning when I booted up, Windows opened and none of my desktop icons were present. The Start Menu works and I can get to my programs but how do I restore my desktop? Any help would be...
General Discussion
Lost Icons
Yesterday after applying custom icons, I lost all the icons for all Office programs and pds. I have deleted the iconcache, set program defaults, tried "open with". I tried a system restore to the time before changing the library icons but it wouldn't do anything, it stayed on the "initializing"...
Microsoft Office
Lost My programs icons
hi, i lost my programs icon. outlook, messenger, word, itunes..... how can i return the icons... i attachment the problem of screen.
Customization
ICONS View/Hide program icons for users
How can you remove/delete program icons etc. for one user, not for other. I have my system set up with TWO users; Administrator and one other 'limited' user . When I install programs, icons are on both desktops. If I for instance delete an icon in one user, it also disapears in the other. I...
Installation & Setup
Lost icons after installing
After installing age of empires 3 onto my desktop i lost all my icons weird thing is that the default icons are under then error ones =\ i have uninstalled the game and nothing has changed Anything anyway??
Installation & Setup


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 16:59.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App