Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Login problem

23 May 2010   #21
Uber Philf

W7 RTM Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by kucing13 View Post
YOU FIND IT!! .Whoop.. never guess that.Oh reminds me of UXcore of course. Theme etc

maybe me myself will be cautious in choosing custom theme after these
The themes that are available on DA are fine, just the ones i customized myself, seem to have backfired :P


My System SpecsSystem Spec
.
23 May 2010   #22
kucing13

 

Quote   Quote: Originally Posted by Uber Philf View Post
Quote   Quote: Originally Posted by kucing13 View Post
YOU FIND IT!! .Whoop.. never guess that.Oh reminds me of UXcore of course. Theme etc

maybe me myself will be cautious in choosing custom theme after these
The themes that are available on DA are fine, just the ones i customized myself, seem to have backfired :P
LOL,reminds me of a scientist. When you're experimenting yourself,you'll get hurt sometimes
My System SpecsSystem Spec
25 May 2010   #23
Uber Philf

W7 RTM Ultimate x64
 
 

I'm suprised i'm not missing a limb hahaha
My System SpecsSystem Spec
.

03 Jun 2010   #24
f3llyn

Windows 7 Ultimate 64-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Uber Philf View Post
Quote   Quote: Originally Posted by kucing13 View Post
YOU FIND IT!! .Whoop.. never guess that.Oh reminds me of UXcore of course. Theme etc

maybe me myself will be cautious in choosing custom theme after these
The themes that are available on DA are fine, just the ones i customized myself, seem to have backfired :P
Did you ever get your customized themes to work again? I'm having this exact same issue and would love to use my personalized themes again. I've never had any problems with themes like this until today.

Is there something I'm doing wrong with Style builder perhaps?
My System SpecsSystem Spec
03 Jun 2010   #25
Uber Philf

W7 RTM Ultimate x64
 
 

I'd say so, i think i may have added Vista only parameters and that may have caused the problem. Custom themes are working fine, providing i don't edit them!
My System SpecsSystem Spec
03 Jun 2010   #26
f3llyn

Windows 7 Ultimate 64-bit
 
 

How do you remove these vista only elements? I have custom themes working but ones I've personalized myself are still giving me issues.
My System SpecsSystem Spec
03 Jun 2010   #27
Uber Philf

W7 RTM Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by f3llyn View Post
How do you remove these vista only elements? I have custom themes working but ones I've personalized myself are still giving me issues.

Depends, if you didn't put any Vista parameters in yet, and they still aren't working...

I'm not sure tbh. Maybe ask some theme designers and see if they have any info on it.
My System SpecsSystem Spec
04 Jun 2010   #28
f3llyn

Windows 7 Ultimate 64-bit
 
 

Okay thanks. This thread saved me from doing a reinstall of windows, at least. I'll figure the issue with the themes out sooner or later.
My System SpecsSystem Spec
29 Aug 2011   #29
4ourFoxtrot

Dual booting: Ubuntu 10.10 & Windows 7 Ultimate 32bit
 
 

Thanks I had a very similar problem but mine was with a theme from Deviantart that used custopack software. I too was stuck in a boot up loop. Windows would boot up as normal then show the please wait text but then the screen would flash black and it would continuously loop like this indefinitely.

Using advice from you guys I'm back in business so thank you.

I booted in safe mode (safe mode option 1) I then ran
Code:
sfc /scannow
then uninstalled custopack from the control panel menu, rebooted and all was well again. To be honest I think simply uninstalling custopack would have worked by itself, but I thought what the hell sfc can be a useful command for situations such as this.

Lastly yes I know this is an old thread I've posted on but It would have made sense for me to start a new thread as the advice here helped me solve the problem.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Login problem




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
login problem
Hello, I recently cleaned my hard disk of some malware i had. So i restarted my computer and windows 7 starts up but the login does not appear only the background appears. like so: http://i52.tinypic.com/2qtambd.jpg i do have a recovery disk and access to the cmd. i tried the start up...
General Discussion
Login problem
I have forgotten my login password for win7 and can't get in to my computer. Is there any way i can get around this.Thank you.
General Discussion
Problem with login
Hey guys :) I have very strange problem This morning I installed this pack on my Win 7 Ultimate x86 Browsing Windows 7 Utilities on deviantART When I restarted my PC it showed me welcome screen and then a black screen only with the pointer. Then I went in safe mode and removed only the visual...
General Discussion
Bad problem with login
Hello I have very serious problem.Everything started 1 month ago. Everything with my Windows 7 was okay,I didn't have so many programs-around 10.But one morning when I turned on my PC and started to log in,it wrote me Welcome and I waited to show me the desktop,but it take me back at log in as it...
General Discussion
Login, Not your run of the mill problem.
Google, ask windows, and seven forums, pull results that are not fixing this weird issue. Previously, Windows 7 would just boot up and go to my desktop. Now in the last 3 days it will boot and sit a the login screen with my "Administrator" account and "Other User" appears to the right, with ...
General Discussion
Login problem
I updated to windows seven about a month ago and no problems until this week. I turned on my computer and loged in, and it was extremly slow and unresponsive. When I say extremly slow, I mean it took over an hour and some of my desktop icons were still white. I tried Ctrl+Alt+Delete and closed...
Performance & Maintenance


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:31.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App