Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: GTS 250 w/ Win 7 x64 Issues (please help!)

26 Aug 2009   #21
TGSoldier

 
 

Just a thought but, did you ever try changing the mouse?


My System SpecsSystem Spec
.
26 Aug 2009   #22
wutangben

Windows 7 Ultimate x64 7600
 
 

it doesn't feel like a mouse problem. the mouse still works, the cursor is just not being displayed. also the mouse works 100% fine with my work computer every day.

i've messed with the voltages before, everything should be set proper, unless you can further elaborate.

should i not assume that it's a bad pci-e slot? i've been using the computer for a day using the middle pci-e slot, and no crash whatsoever. i've booted 5+ times into win7 and 5+ times into vista, no issues whatsoever.

am i wrong to point the finger at the mobo and rma it?
My System SpecsSystem Spec
26 Aug 2009   #23
skunksmash

SEVEN x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by wutangben View Post
it doesn't feel like a mouse problem. the mouse still works, the cursor is just not being displayed. also the mouse works 100% fine with my work computer every day.

i've messed with the voltages before, everything should be set proper, unless you can further elaborate.

should i not assume that it's a bad pci-e slot? i've been using the computer for a day using the middle pci-e slot, and no crash whatsoever. i've booted 5+ times into win7 and 5+ times into vista, no issues whatsoever.

am i wrong to point the finger at the mobo and rma it?
the 2nd slot does run @ a speed of x16, so its fine in terms of bandwidth..... but im not sure if running a single card in the 2nd slot poses a problem..??

have you benched this rig with the card in the primary slot..??, if so just bench it again & if there's no performance drop.... i cant see a problem.

if it is a faulty slot, ring the ppl you got it from & explain that you cant run a card in the primary slot & you want a new one...
My System SpecsSystem Spec
.

26 Aug 2009   #24
wutangben

Windows 7 Ultimate x64 7600
 
 

not sure what benchmarking method i am supposed to use, but the windows assessment index comes up with the same numbers. i honestly would keep the mobo just to avoid the hassle of the RMA, but i can't use this pci-e slot and have my bottom mount psu in the case at the same time...
My System SpecsSystem Spec
26 Aug 2009   #25
ken9122

Win7 x64 Ultimate SP1
 
 

If you do have a bad pci-e slot what else is lurking in the board waiting to fail? RMA the board.

Ken
My System SpecsSystem Spec
27 Aug 2009   #26
wutangben

Windows 7 Ultimate x64 7600
 
 

newegg is doing an advanced replacement, so they'll ship a new one out once tracking proves that mine is on it's way. pretty sweet. will probably wait till monday though so I can still use the computer over the weekend...
My System SpecsSystem Spec
02 Sep 2009   #27
wutangben

Windows 7 Ultimate x64 7600
 
 

new board, no problems whatsoever.

at least i know it wasn't MY fault....

thanks guys.
My System SpecsSystem Spec
03 Sep 2009   #28
Sybock

Windows 7
 
 

How interesting that you say it was a problem with your motherboard, since I've had a few of the same problems as you and it turned out they were driver related.

Specifically, the over-saturated effect and the high-contrast driver crashing issue. I recently upgraded my driver to 190.38 from 186.16 and that is when I started experiencing the problems. Doing a bit of Google searching I found this thread and just had to mention that it's bizarre the motherboard swap solved those issues, though I guess it could be coincidence.

As in, you had the same driver issues, but you had a bunch of other issues going on too.
My System SpecsSystem Spec
15 Jul 2010   #29
mordaz

windows 7
 
 

Hello my friends,im from brazil and i have the same problem.I'm with the same error message from the driver. can someone tell if there is another way to fix this problem? or I really have to change my motherboard?
My System SpecsSystem Spec
15 Jul 2010   #30
thefabe

Windows 7 ultimate 64 bit / XP Home sp3
 
 

Welcome to Seven Fprums. You really should have started your own thread but that's something else. You also need to fill in all your system specs especialy your PSU. Have you tried all the suggestions provided in this thread? Thanks. Fabe
My System SpecsSystem Spec
Reply

 GTS 250 w/ Win 7 x64 Issues (please help!)




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Recording issues with recorders (fraps hypercam etc) sound issues
Hey guys, ive lately been making lets play and walkthroughs on youtube and im having a couple of problems. With my headset, in the background while recording thats like a static noise and i cant seem to make it go away, ive tried multiple recording programs like fraps and hypercam but its still...
Gaming
Win 7 Upgrade-MANY issues!! Search, screen flashing, Outlook issues..
I have recently upgraded from XP to Win 7 and I have encountered so my problems I've lost count... However, I work from home and I need to get these issues worked out NOW... So, I am DESPERATE for answers... 1. Main problem: I have done a full system index 273,852 files and 2 days later...
General Discussion
Removable Disk Issues - Work through issues
Hello Forum, I have two removable disks. One is write protected (D) - I want to know if you can alter that property. I have just put them into my laptop and discovered the presence of New Folder - with a zip folder in it and another folder called Found. Want to know how that got created. ...
Hardware & Devices
Dhcp issues and network connectivity issues since windows 7 x64 sp1
I reformatted my computer because after installing service pack 1 and other updates from Feb 14th my computer has been having issues getting a dhcp from my router. I have a windows 7 home premium 32 bit laptop that works just fine. I also have a ubuntu machine that pulls an address from this...
Network & Sharing
Windows 7 Ultimate 32bit issues with desktop freezing/ other issues
Hi all, Going to try and make this brief, "try" being the operative word here.. I have a Gateway PC running Windows 7 Ultimate 32 bit 4 gigs of ram but obviously not all useable (yet) Dual core processor Nvidia 9800GT graphics Card Corsair 650 watt PSU HT Omega Striker 7.1 Souncard..
General Discussion
Freezing issues and BSoD issues. Help please!
My first problem is that Windows will randomly freeze up and I end up having to hard reboot my system. Windows will also BSOD on me randomly. I've read a number of things online about how to fix it, but nothing seems to help. Also, another problem, I'm not quite sure how to explain this one....
BSOD Help and Support


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 13:34.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App