Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: CPU starting up - monitor "no signal"

22 Dec 2016   #1
ashik

windows 7 home premium 32bit
 
 
CPU starting up - monitor "no signal"

Hi guys
When I m switching on the CPU is starting and the green led stays on but the monitor is showing "no signal" , I even changed VGA cable, connected my monitor with laptop it works fine , give me some ideas


My System SpecsSystem Spec
.
22 Dec 2016   #2
torchwood

W7 home premium 32bit/W7HP 64bit/w10 tp insider ring
 
 

Hi Ashik,

LONG time since i've seen that, trying to remember,
I believe that its because a BIOS setting has/needs to be changed reset them to default.
OR
Are you saying your using this as a second external moniter, in this case it may be that you have to use the graphics card control panel to set it up and enable it.


Roy
My System SpecsSystem Spec
22 Dec 2016   #3
ashik

windows 7 home premium 32bit
 
 

@roy
I m just using single monitor and the bios setting itself is not coming on screen
My System SpecsSystem Spec
.

22 Dec 2016   #4
ashik

windows 7 home premium 32bit
 
 

@roy
I'll try again for bios settings and thanks
My System SpecsSystem Spec
Reply

 CPU starting up - monitor "no signal"




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
BSOD - Constant crash stating "BAD_POOL_CALLER"
Hey there, I have a 2012 R2 Server thats crashing like a mad man! I know.. not a Windows 7 machine, but you guys are the best at reading these logs. Started at 7:10am this morning. Not sure what the server was doing at the time. Generally its only recurring task is Veeam. Every time it...
BSOD Help and Support
wireless periodically "No Internet Access", 5 bars EXCELLENT signal
Hello there, I've been having this problem for awhile now, my wireless connection periodically goes :warn: and reads "No Internet Access", despite still be "connected" to my connection, with 5 bars "Excellent" signal. The only quick"fix" I've found helps is "renewing my IP"(ipconfig /renew), and...
Network & Sharing
"Weak Signal" but Live TV works great as does tuner on the TV
I have a Windows 7 64 bit HTPC with a Hauppauge HVR-1800 tuner card. I am able to tune 9 digital channels (8VSB modulation) on my TV and one analog station NTSC modulation). The signal is very good. I am able to watch those same 9 ATSC channels in Windows Media Center with a very clear picture (no...
Media Center
Wifi signal fine, but getting ( "!" ) error msg and lost connection.
My wifi signal is fine, but I've been getting a yellow ( "!" ) error msg over the wifi icon and losing connection every 5 minutes or so. Some quick background....... (Recently upgraded my dsl speed from ISP provider. Same modem and wifi router, but I did reset them a couple of weeks ago, but the...
Network & Sharing
Samsung Smart Panel stating "Printer status not available"
I have no idea what is causing this, but it is preventing me from printing two-sided. I can't see ink levels, the Smart Panel won't tell me when it is printing, in power-save mode, distributing ink, out of paper, or even when one of the covers is open. It just sits there with the message "Printer...
Hardware & Devices
Win7 x64 install error: stating "wrong version" on Vista laptop... ?
A daughter of a friend just bought Win7 Pro x64 from her university bookstore, and when she put the DVD into her laptop drive, she is greeted with a "wrong version" or "incorrect version" error message. She tells me she is running Vista (I am assuming x86) and that she has ~4GB of memory. Has...
Installation & Setup


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 20:45.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App