Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: No signal problem with a GTX 1060 6GB

29 Apr 2018   #1
zero50

Windows 7 Professional SP1
 
 
No signal problem with a GTX 1060 6GB

Hello, could you please take a look at my problem?
I would appreciate any ideas on fixing it...

Status: UNRESOLVED

Computer Type: Custom build desktop.

GPU: GTX 1060 6GB VRAM (KFA2 EX OC White)

CPU: 2500K (Tried both base frequency and OC to 4.00.)

Motherboard: Gigabyte z68p-ds3

RAM: Corsair Vengeance LPX 2x 8GB 2133mhz running at around 1300mhz

PSU: Brand new Corsair RM650X (Replaced a failed older one a week ago)

Operating System & Version: Windows 7 64bit, clean install

GPU Drivers: 397.31 Clean install after DDU (upgraded from 650ti boost.

Description of Problem: Cannot get HDMI signal to my 4k TV (It displays "NO SIGNAL".) The TV is a Samsung MU6120 and supports up to 4k res. Ps4 Pro/Xbox 360/Snes work fine. Just upgraded from a GTX 650 TI BOOST that displayed fine on the TV even in 4k. The PC displays fine on my 1080p DELL S2715H monitor.

Troubleshooting: I've tried various options in NVIDIA Control like setting it to 4:2:2 or Limited RGB and nothing worked.

Tried rigorous detection. I'm not sure it did anything differently.

Tried 720p, 1080i, no luck.

Tried the same cable with my laptop, it worked fine.

Tried it on the integrated adapter's HDMI port, it worked fine (No 4k though).

The old 650 ti boost displayed fine. When plugged in via HDMI it would immediately use 4k res on the TV.

Tried booting the PC while connected to the TV, no signal.

Tried passing the signal through a HDMI splitter by KINIVO, works but supports only up to 1080p.

Tried TV options such as disabling UHD color, putting the source to "Game" and "PC". No luck...

The cable works fine with my PS3.

Not tried: Another HDMI cable on the TV. The PC is in another room, so I can use only that specific cable which is 3m long.

DVI cable. Don't have any, might buy one tomorrow.

Older drivers.

So, any ideas what that might be? )-:


My System SpecsSystem Spec
.
06 May 2018   #2
Paul Black

7 HP SP1 64-bit Vista HB SP2 32-bit Linux Mint 18.3
 
 

Hi zero50,

I have noticed that you have not had any replies as of yet.
I don't know if I can help but I had a thought that might be worth a try!
Have you checked your TV to see if there is any updates or firmware updates?
I assume that you have checked that there are no updates available for your PC with regards to drivers etc?

I hope this helps!
My System SpecsSystem Spec
Reply

 No signal problem with a GTX 1060 6GB




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
"no signal detected" problem with monitor
hi, so i got a problem with my computer and i hope one of u guys may be able to help me. what basicly happens is this: While playing games (mostly TESO (an MMORPG)), my screen freezes, goes completely black, i got an error sign that says: 'no signal detected' and screen goes black again. i...
Graphic Cards
Motherboard problem, no signal to monitor from 2 different video cards
Hi, I've searched Google and Reddit for days but nothing worked. I hope someone can help. :( --------System: Windows 7 Pro 64bit, purchased OEM version Asus VG248QE 24" monitor Asrock Z77 Extreme6 motherboard Intel i5 3570k CPU, no overclock 8 gigs Corsair RAM Gigabyte Nvidia GTX970,...
Hardware & Devices
No signal to TV
To start, I don't have any alternative hardware to use. What I have is what I have to work with. I have a EVGA GTX 460 graphics card. It is sending the signal to my Samsung 32" LED through Mini HMDI -> HDMI. The problem I am having is that it won't display a signal. I need to get into my BIOS and...
Graphic Cards
Random Video Problem (Screen goes black, no signal)
I recently was playing the Mario Portal game and messing with the rendering settings then all the sudden my screen went black, the video signal was lost. I restarted the computer everything was fine then again today I was using itunes screen visualizer and the video gets lost and I had to restart...
Graphic Cards
WMC and TV Tuner - No Signal / Too Weak a Signal
I have owned several TV Tuners in the past and this is the first OS that has given me problems. I have a Hauppauge WinTV-HVR-1950 (USB 2.0hs) and cannot get a picture from my Cox Cable Service in Orange County, Southern CA. Installed the 64bit driver from Hauppauge. According to Device...
Media Center


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:56.
Twitter Facebook Google+