Latest NVIDIA ForceWare Video Drivers Windows 7

Page 37 of 178 FirstFirst ... 27353637383947137 ... LastLast

  1. Posts : 4,927
    Windows 7 Professional 64-bit
       #361

    Seems I stick with WQHL drivers for a good reason.
      My Computer


  2. Posts : 4,282
    Windows 7 Ultimate Vista Ultimate x64
       #362

    honestjohn said:
    Good catch Grimm. I haven't tried the 190.40's yet and I guess I'll skip those as well.

    Also, as long as I have your attention, do you know why my Sig is not showing up? It's under 600x100 and 45k. Do you have to have a certain number of posts? Thanks for your time.
    I think John has changed it so it doesn't appear until you have made a certain number of posts.
      My Computer


  3. Posts : 14
    Windows 7 Ultimate RC 7100
       #363

    Mr GRiM said:
    I think John has changed it so it doesn't appear until you have made a certain number of posts.
    Ok, thanks Mr.G. I guess 12 isn't the magic number.
      My Computer


  4. Posts : 149
    Windows 7 x64 RTM Retail
       #364

    just installed the 190.40 beta. Haven't noticed anything yet. Is there any doc on changes floating around?
      My Computer


  5. Posts : 3,324
    Windows 8.1 Pro x64
       #365

    streetwolf said:
    just installed the 190.40 beta. Haven't noticed anything yet. Is there any doc on changes floating around?
    Had a look around, but can't find one. Will need to wait until it's up on the Nvidia site I think.
      My Computer


  6. Posts : 4,663
    Windows 7 Home Premium 64 bit
       #366

    Finally got time for a bit if gaming. Exactly half an an hout in UT3 with the 190.40 drivers.
    First off the game wouldn't run. Windows wanted to report the problem to MS. I ok'd that but it was gonna take half an hour so cancelled.
    Second try it launched and I played for half an hour. The game looked fantastic but I didn't check frame rates. Felt fast.
    After half an hour GPU-z told me my GPU temps were approaching 60c.
    EVGA Precision appeared to have gone weird and had a yellow line in the temp monitor telling me my temps were 3007.01.
    I reinstalled the 190.38 driver and played exactly the same half hour pf UT3.
    This time GPU-Z said temp 53c but EVGA Precision says 4003c!

    The game looked fantastic but these are both weird drivers imho.

    John
      My Computer


  7. Posts : 440
    Windows 7 Ultimate Edition x64
       #367

    yea I've had some weird problems with drivers also, currently my ram speed on GPU is all weird in Precision, and doesn't show any changes I make, but core and shaders change.
      My Computer


  8. Posts : 17
    Windows 7 RC Build 7100
       #368

    I have a Dell XPS Laptop with the 186.3 driver for the 8600m GT on Windows 7 64-bit. Works like a charm and isn't a Beta. I experienced problems on my PC Games prior to installing the new driver, and they completely disappeared after.
      My Computer


  9. Posts : 792
    Windows 7 SP1 x64 build 7601.21701
       #369

    190.56 (opengl beta, they adds support for opengl 3.2)

    32bit
    64bit
      My Computer


  10. Posts : 623
    vista x64/ win 7 x64
       #370

    SoLoR said:
    190.56 (opengl beta, they adds support for opengl 3.2)

    32bit
    64bit
    if you try to run stereoscopic wizard screen blanks out on both monitors.
    Not quite ready yet....
      My Computer


 
Page 37 of 178 FirstFirst ... 27353637383947137 ... LastLast

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 08:30.
Find Us