Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Just got my GTX 480

23 Jun 2010   #261
Everlong

 

Quote   Quote: Originally Posted by Sanvean View Post
Brackets now available to non EVGA owners:
EVGA | Products

Will fit 470,480, 465
Nice one, thanks.


My System SpecsSystem Spec
.
23 Jun 2010   #262
smarteyeball

 
 

Quote   Quote: Originally Posted by AlexRD View Post
Is there a difference between HDMI and DVI or VGA?
Yes. Two are digital, one is analogue.

For more detailed info - bing-google it
My System SpecsSystem Spec
25 Jun 2010   #263
Sanvean

Windows 7 Professional 64
 
 

registered EVGA 480 brackets are up!
EVGA | Articles | EVGA GTX 470 High Flow Bracket

Baby Fermi on the way...
GTX 460 price range $230 - $250
nVIDIA GTX 460 reference images surface - Neoseeker News Article

My System SpecsSystem Spec
.

25 Jun 2010   #264
Airbot

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Sanvean View Post
registered EVGA 480 brackets are up!
EVGA | Articles | EVGA GTX 470 High Flow Bracket

Thanks! Processed, and done.

I wonder if they'll ever make those backplates available too.
My System SpecsSystem Spec
25 Jun 2010   #265
Brink

64-bit Windows 10 Pro
 
 

Umm, I get the message below at the link above even though it shows that I am registered with the GTX 480 on my profile page there.

Either You Have No Qualified Products Or Live Outside of US and Canada


Just got my GTX 480-evga.jpg


My System SpecsSystem Spec
25 Jun 2010   #266
Lordbob75

Windows 7 Ultimate x64, Mint 9
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Brink View Post
Umm, I get the message below even though it shows that I am registered with the GTX 480 on my profile page there.

Either You Have No Qualified Products Or Live Outside of US and Canada


~Lordbob
My System SpecsSystem Spec
25 Jun 2010   #267
Airbot

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Brink View Post
Umm, I get the message below even though it shows that I am registered with the GTX 480 on my profile page there.

Either You Have No Qualified Products Or Live Outside of US and Canada



Did you log into EVGA first?
My System SpecsSystem Spec
25 Jun 2010   #268
Brink

64-bit Windows 10 Pro
 
 

Yep, updated post above with image of my profile page there showing the registered GTX 480.
My System SpecsSystem Spec
25 Jun 2010   #269
Airbot

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Hmm, You have the right number listed there - "You must have a 1470, 1472, 1480 or 1482 part registered to your account"

Not sure what to tell you. Maybe try again at a different time.
My System SpecsSystem Spec
25 Jun 2010   #270
Brink

64-bit Windows 10 Pro
 
 

LOL, yeah that's what so strange about it. I'll try later to see if it may just be some glitch on their end.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Just got my GTX 480




Thread Tools



Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:17.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App