Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: ATI drivers not working- Help!

11 Jun 2009   #11
Montezuma

Windows 7
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by zone23 View Post
Please excuse my ignorance but I don't believe a dual core processor was designed for either of those chipsets. They would be socket 7 and as far as I know there are no dual core socket 7 processors. FAIL please try again.

Also please stay on topic...

I guess you fail at life in general. My comments have all been on topic, as to let people know this issue does not exist on one platform. You are ignorant and should educate yourself before posting.

The processor I have is an AMD Athlon 64 X2 4200+, socket 939. nForce3 was not initially produced to handle dual core processors, but a BIOS upgrade allowed for dual core processors to operate on the chipset. I suggest you refrain from offering advice.

If I can find a solution, then I might be able to find a solution for the OP. So, go aways.


My System SpecsSystem Spec
.
11 Jun 2009   #12
zone23

Windows 7 X64
 
 

I'm not following how your post helps as this board is a Intel LG775 Socket motherboard with an Intel Chipset. PS I thought the "FAIL" was funny sorry if it got you hot under the caller, its just the internet nothing personal.

I had the same issue on an Acer with ATI graphics. At first I though maybe I had the wrong driver. So I went back to ATI re-downloaded the "Correct" driver (I think it was the same) installed that and just like you nothing. For some reason 7 would not load the driver thus the control panel would not load either. I was running 7 RC I beleive the card was an integraded radeon x1250. I tried the Vista drivers as well. I even went as fare as to try and manully install the drivers and nothing. So it sounds like your not alone.

Did you check device manager for any hidden devices?
My System SpecsSystem Spec
11 Jun 2009   #13
Montezuma

Windows 7
 
 

Yeah, I am going to work on drivers that will work for people with these problems. I cannot promise anything, but I refuse to wait on NVidia, ATI, and Microsoft to correct these problems. We will see how it all turns out.
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 ATI drivers not working- Help!




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Nvidia Gpu drivers not working
hello, i recently have had issues with my nvidia gtx 460 and gtx 650ti boost. these are not sli, i just install them one at a time in my lenovo h50-50. i have a corsair cx600m psu. i did research and it is a driver issue i have. i've tried multiple drivers from nvidia on both cards and...
Graphic Cards
AMD drivers not working
Hello! After my recent format, i installed AMDs old drivers ( it was something from 2013 ) and yesterday i tried to update them to recent one. Only problem is that it keeps running into problems and not working. I have tried EVERYTHING that i found on the web. It has gotten to a point,...
Graphic Cards
Android USB drivers not working
Hey guys, I've been struggling with trying to connect my Samsung phone to my computer. It works fine on another computer, but when I connect it by USB to this particular computer, I get a USB device not recognized error. I have all of the USB drivers for the phone and for my motherboard installed...
Drivers
How can I get my usb drivers working?
I uninstalled itunes from my 64bit Dell Studio XPS 8000 Windows 7 PC and after my pc restarted, there was no USB power at the welcome sign in screen. The mouse and keyboard are usb, there are no ps2 ports, so I can not access Windows. The usb devices work fine in bios and during the Windows...
Drivers
realtek AC'97 drivers not working
I have an HP pavilion zv5000 laptop with the speakers on the front and the audio control buttons on the front and i have tried all the fixes i could find on other threads including: replacing the drivers from realteks website and making sure that the audio device is set to default. My ? is does...
Sound & Audio


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 23:01.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App