Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: No DVI output

02 Jul 2010   #21
fishnbanjo

Vista 64 Ultimate, Windows 7 64 Ultimate, Ubuntu 9.10
 
 

Not all that familiar with those choices but I'd say #4 is where you are going to disable the onboard graphics and #3 will enable the PCI graphics card, you got me wondering though if your motherboard enables the PCI card by default when it is seen.


My System SpecsSystem Spec
.
02 Jul 2010   #22
neoasr

Windows 7 ultimate 32bit OEM 6.1 Build7600
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by fishnbanjo View Post
Not all that familiar with those choices but I'd say #4 is where you are going to disable the onboard graphics and #3 will enable the PCI graphics card, you got me wondering though if your motherboard enables the PCI card by default when it is seen.
ok going to try
My System SpecsSystem Spec
02 Jul 2010   #23
neoasr

Windows 7 ultimate 32bit OEM 6.1 Build7600
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by neoasr View Post
Quote   Quote: Originally Posted by fishnbanjo View Post
Not all that familiar with those choices but I'd say #4 is where you are going to disable the onboard graphics and #3 will enable the PCI graphics card, you got me wondering though if your motherboard enables the PCI card by default when it is seen.
ok going to try
no luck bro.. u were right dat #3 disabled onboard graphic.. but stil no luck..

ok bro keep u updated..
My System SpecsSystem Spec
.

03 Jul 2010   #24
neoasr

Windows 7 ultimate 32bit OEM 6.1 Build7600
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by neoasr View Post
Quote   Quote: Originally Posted by neoasr View Post
Quote   Quote: Originally Posted by fishnbanjo View Post
Not all that familiar with those choices but I'd say #4 is where you are going to disable the onboard graphics and #3 will enable the PCI graphics card, you got me wondering though if your motherboard enables the PCI card by default when it is seen.
ok going to try
no luck bro.. u were right dat #3 disabled onboard graphic.. but stil no luck..

ok bro keep u updated..
i have checked my Nvidia graphic card in another system.. it remain undetected..
so there is fault in it...
now i want to buy new nvidia graphic card.. any sugestion
My System SpecsSystem Spec
Reply

 No DVI output




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
TV Output
Hi, I just reinstalled my Windows 7 and now I cannot out my PC to the TV anymore. Earlier I pressed the Windows button and P and it can me options. Please help. Thanks, Nav
Graphic Cards
5.1 Output
My intex Home theater does not giving 5.1 audio output.it is giving 2.1 output. there is no problem with home theater. i have windows 7 installed. can anyone help?
Sound & Audio
No 3.5mm Output
So the speakers on my computer work fine (internal), but I when I plug in headphones I just get a notification from Realtek that I plugged in a device. No sound comes out. I know it's not a hardware problem because the headphones work fine on Ubuntu.
Sound & Audio
Gigabyte HDMI output to Yamaha receiver - no sound output
GA-890GPA-UD3H (rev. 3.1) GIGABYTE - Motherboard - Socket AM3+ - GA-890GPA-UD3H (rev. 3.1) (Note 3) Simultaneous output for DVI-D and HDMI is not supported. What I'm trying to do is output just my sound to the receiver via HDMI cable, but still use the DVI to my monitor...
Sound & Audio
CPU Output
My CPU's output are at 0 if I'm not doing anything. when I make a video call with the webcam they are at about 60% and if I use my MagicJack phone with my webcam because I can't hear well they are at about 80% spiking at 100% and when that happens there is no sound for about 5 seconds. I thought I...
Hardware & Devices
no DVI output?
on my video card i have 2 outputs. 1 vga, 1 dvi. the vga output works fine, but i get no display with the dvi cable. i know other people have had this issue and i was wondering if anyone had any input for me. thanks. btw - i've tried unplugging both cables, restarting, using 1 cable at a...
Graphic Cards


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:14.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App