Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: How do I install a mobo w/o the install CD?

17 Dec 2010   #1
PwnFrnzy

Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
 
 
How do I install a mobo w/o the install CD?

I have a Soyo SY-K7VME Motherboard that I want to put into this computer, but I don't have the install CD for it and the one time I go it it to work the Blue Screen came up instead of the Login screen. The company (Soyo) went out of business in 2006 and their site i gone.
Any ideas of how I can get this to work?


My System SpecsSystem Spec
.
17 Dec 2010   #2
TVeblen

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 64 Bit Home Premium SP1
 
 

That is an old motherboard.

You could start at driver sites like these:
SY-K7VME SOYO Motherboard Mainboard Drivers Manuals BIOS
SOYO® SY-K7VME Driver Download
And see if you can collect all you need.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 How do I install a mobo w/o the install CD?




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Trying to install Windows 7 on 6th Gen Mobo
I have this 6th Gen MB Gigabyte GA-H110M-S2H mobo and am trying to install Windows 7. As you are no doubt aware there are no USB drivers in W7 to allow it to work with this board but Gigabyte has this Windows image tool which allows you to have the correct drivers and an ISO image of the Windows 7...
Installation & Setup
New mobo, new install, no sound
Hi! My Motherboard blew up a last week and I replaced it with a new ASUS P5G41T-M LX PLUS. I've installed windows 7 64 bit and everything is fine but the sound... The Realtek audio Manager tells me there is speakers and Mic plugged in the front panel wich is false... and I get no sound on...
Sound & Audio
New install issues with AMD Mobo and Win 7 Pro
Been trying for 2 days to get a new build up and running with no success. AMD X4 645 Processor, Win 7 Pro 32-bit and ASUS M4A88TD-V EVO/USB3 Mobo. Have (2) Raid-1 Partitions setup, have the AMD AHCI RAID Drivers on a USB stick. Installation starts fine, says there's no driver, prompts for my...
Installation & Setup
when I install a new mobo
I am running an upgrade, and I have an OEM, so would I have to install the OEM OS and then install the upgrade?
Installation & Setup
New CPU/Mobo, didn't re-install 7
Hi all, I've got a 1TB hard drive with Windows 7 Ultimate on it. I've been using it in my dual core machine for a while now, but my CPU was showing signs of age, so I got a new motherboard and a quad core CPU (both CPU's are AMD). Just for kicks, I didn't re-install the OS, but rather I slapped...
Installation & Setup


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 19:44.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App