Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Slave drive & bios

17 Apr 2011   #31
DocBrown

Win7 Enterprise, Win7 x86 (Ult 7600), Win7 x64 Ult 7600, TechNet RTM on AMD x64 (2.8Ghz)
 
 

Did you ever get your slave drive hooked up & running ?


My System SpecsSystem Spec
.
18 Apr 2011   #32
Tousdae

Windows 7 Professional 64 bit
 
 

Yup. Everything is good.

TY
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Slave drive & bios




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Installed on slave drive and failed........ Help!
Not sure where to look for this problem here on the forum. I am hoping that it is an easy fix and some here can help out. Yesterday evening I was attempting to install and ISO of windows7 onto a friend of mines computer. he has a legitimate copy just no disk. His comp will not boot to the USB...
Installation & Setup
How to set my hard drive as a slave drive in a different system?
Hi! I have this hard drive, which was put in a pc that didn't work due to power supply failure. The OS is windows 7 ultimate (with password). And I want to install this into a different pc (OS: windows xp) as a slave drive, I just need to take out the data from drive D and E.. How to set my hard...
General Discussion
boot problems with slave drive
I'm trying to save data from my old hard drive but when I go to boot up, the drives conflict and windows 7 doesnt load eventhough I've disabled the slave drive in bios boot menu, any help?
Hardware & Devices
Win 7 - Can't see slave drive
Hi all, I just bought a new hard drive + Win 7, installed Win 7, and have now attached another drive that would not boot properly (has winxp OS on it) Windows 7 doesn't seem to be able to 'see' the slave drive, is there anything else I need to do to let Win 7 see the slave drive? ...
Hardware & Devices
Slave drive not in explorer
I am a first time Windows 7 user, coming from XP. I read that you could not go directly from XP to 7 without having Vista first, so I did a full wipe and format of my drives and installed 7 last night. I noticed that I could not access the newly formated slave drive through the computer, but I...
Drivers


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:51.
Twitter Facebook Google+